logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Balupunkt car 300? Czy będzie pasował do Opla Corsy C rok 2002?

wojtek2002 06 Sty 2007 20:14 1869 7
REKLAMA
  • #1 3414253
    wojtek2002
    Poziom 11  
    Witam serdecznie jestem laikiem jesli chodzi o radia samochodowe i bardzo prosze powiedziec mi czy do opla corsy C rok 2002 bedzie pasował blaupunkt car 300 i czy bedzie wspolpracaowł z wyswietlaczem
  • REKLAMA
  • #2 3414334
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1409
    Z tego co wiem powinien pasować ;)
  • REKLAMA
  • #3 3414517
    wojtek2002
    Poziom 11  
    właśnie takie zakupiłem i kostka nie pasuje która jest odpowiedzialna za wyswietlacz dolne dwie kostki pasują i jest ok,ale wyswietlacz nie :-(
  • REKLAMA
  • #4 3415735
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Kostkę można zmienić ale lepiej użyć przejścia. Jest w opisach jak to zrobić, czytaj posty wyróżnione na początku działów. Obawiam się że bez wizyty w serwisie się nie obejdzie, prawdopodobnie będą musieli odblokować wyświetlacz, by chodził z radiem ale to dopiero jak zrobisz przejście.

SławeK
  • REKLAMA
  • #5 3421926
    Ruffus-servis
    Poziom 17  
    Ocena: 59
    kup sobie przejsciowke lub zrob sam to 3 lub 4 kabelki ktore so potrzebne a jesli chodzi o wyswietlacz to wystarczy po wpisaniu kodu wlaczyc radio trzymajac klawisze 4 i 6 i sie przestawi.pozdrawiam
  • #6 3422091
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Jak będzie zablokowany to się nie przestawi. Ale to trzeba najpierw sprawdzić by nie było niespodzianek.

SławeK
  • #7 3566605
    dawid3ek
    Poziom 11  
    WItam, jestem posiadaczem tego raida, akurat w Astrze, ale wiem co nie co o Oplach i radia firmy Blaupunkta sa przystosowane do wszystkich opli, ewentualnie jak miałeś Philipsa to wystarczy kostke zmienić. Jak bedziesz chciał to ci moge dać adres stronkigdzie jest opisane jak podpiąć pod wyświetlacz , i instrukcje tego radia. Pozdr. Dawid

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Blaupunkt Car 300 powinien pasować do Opla Corsy C z 2002 roku, jednak występują problemy z kompatybilnością kostki odpowiedzialnej za wyświetlacz. Dolne dwie kostki pasują, ale kostka wyświetlacza wymaga wymiany lub zastosowania przejściówki. Konieczne może być również odblokowanie wyświetlacza w serwisie, aby współpracował z radiem. Instrukcje dotyczące podłączenia i konfiguracji, w tym aktywacji radia przez wpisanie kodu i przytrzymanie klawiszy 4 i 6, są dostępne na forach internetowych. W przypadku posiadania radia Philipsa w Oplu, wystarczy wymienić kostkę, aby radio Blaupunkt działało poprawnie z wyświetlaczem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA