logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki koszt uruchomienia blaupunkta CD30MP3 do corsy 2003r

rent0n 04 Lip 2007 21:02 5719 2
REKLAMA
  • #1 4049539
    rent0n
    Poziom 10  
    Witam
    Kupilem corse z 2003 roku z niepodlaczonym radiem fabrycznym. Jaki jest koszt uruchomienia tego radia w moim samochodzie jeżeli
    1. Mój samochód ma stara kostke a radio potrzebuje nowej (tzn od 2004r). Podobno nie ma przejsciowki wiec wymiana calej instalacji?(info z ASO opla)
    2. Ze wzgledu na punkt pierwszy radio nie jest z tego samochodu a ja nie posiadam ani kodow do samochodu ani radia (po wlozeniu radia do innego opla oczywiscie zapalil sie display safe). Na gieldzie powiedzieli cos o adaptacji radia do samochodu - koszt 450 zł.
    Prosze o info i weryfikacje informacji z ASO i gieldy.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4049858
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 642
    rent0n napisał:
    ja nie posiadam ani kodow do samochodu ani radia (po wlozeniu radia do innego opla oczywiscie zapalil sie display safe). Na gieldzie powiedzieli cos o adaptacji radia do samochodu - koszt 450 zł.
    Prosze o info i weryfikacje informacji z ASO i gieldy.
    Pozdrawiam

Jaki koszt, to może zależeć od prokuratora i sędziego :-)
  • #3 4050084
    gonzotom
    Poziom 16  
    Ocena: 16
    Corsa bj2003 nie posiada szyny CAN Bus, więc nie ma możliwości adaptacji tego radia do instalacji i wyświetlacza. Przeróbka elektryki z wymianą wyświettlacza, mija się z celem. Zamień Corsę bj2003 na bj2004(od września chyba), ale radio nie wylogowane to następny problem. Patrz "Ogłoszenie: NCDR1100 DISPLAY SAFE ...", na samej górze działu "Radia samochodowe".
REKLAMA