logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AF-7018UCI - Jak załadować soft, gdy tuner pokazuje 8888?

inp 12 Sty 2007 11:58 1140 3
REKLAMA
  • #1 3436884
    inp
    Poziom 20  
    Ocena: 48
    Wracam do wcześniejszego tematu. Podczas pracy tunera pojawiły się 8888, po ponownym załadowaniu softu tuner ruszył. Na drugi dzień rano jest kompletna blokada, nawet softu nie moge załadować. Pobrałem orgyginalny soft i program zaczął się ładować do tunera. Wszystko wskazywało na to , że jest ok, na komputerze pokazała sie informacja o sukcesie, ale sam tuner co prawda próbował przejść do stanu kresek kilkukrotnie , niestety w ostatecznosci zakończył dzieło na 8888. Po ponownej próbie załadowania oryginalnego softu. program sie uruchamia, ale wyświetli na komputerze dwie niebieskie kratki i się praktycznie zatrzymuje z informacją , że prosi o dane, pytanie tylko o jakie.
  • REKLAMA
  • #2 3438373
    inp
    Poziom 20  
    Po kilku godzinach pozbawienia zasilania tuner się wykreskował ----.
    Załadowałem mu wówczas oryginalny soft i działa. Pojawił się inny problem, tuner nie chce przyjąć innego softu A7. Co zrobić.
  • REKLAMA
  • #3 3438769
    MARKO13
    Poziom 13  
    Ocena: 13
    A czy prubowałeś zmienić nagłówek?pozdro....
  • #4 3439047
    inp
    Poziom 20  
    Nie wiem o jaki nagłówek chodzi? Udało mi sie natomiast załadować inny soft.
    Pozostawiłem tuner odcięty od sieci na około 2 godziny, nastepnie po włączeniu go załadowałem inny soft, na razie wszystko chodzi, jesli cos wyskoczy powiadomię. Pozdrawiam
REKLAMA