logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Konfiguracja N-box na Windows XP - błąd 1st Boot Err: Bad Resp UPP/DCT3

lechu337 12 Sty 2007 18:00 843 4
REKLAMA
  • #1 3438175
    lechu337
    Poziom 1  
    Witam, jestem nowy w gsm, mam problem, z konfiguracjo n-boxa, mam win xp, zainstalowałem ufs saras, komp wykrył n-boxa, podałe mu stery, i teraz jak podłaczam tela i biore check, to wyskakuje :

1st Boot Err: Bad Resp UPP, 02 FF FF 72
    1st Boot Err: Bad Resp DCT3, 00 C3 5

Rebooting Mobile

na każdym telu tak

Co jest grane??

pozdro
  • REKLAMA
  • #2 3438384
    tomekdpl
    Poziom 19  
    Ocena: 5
    Przeinstaluj jeszcze raz ufsa ?? Jakie te telefony podłaczałeś ??
  • REKLAMA
  • #3 3439440
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    nie robiłem nigdy na n-boxie , ale z błedu wynika że masz złą odpowiedz telefonu TYPU DCT3 !!
    może tu tkwi szkopuł . Nie masz czasami możliwości ręcznego wyboru typu telefonu tak jak to jest np w tornadzie czy Jafie ?? Jeśłi tak to pewnie podłączasz jakiś DCT4 bądz BB5 jako DCT3 i wtedy program nie chce ci tego puścić
  • REKLAMA
  • #4 3439473
    Gryfis
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    n box to tornado. jest tam mozliwosc wyboru tel miedzy dct4 dct3 bb5 itd. jest tez funkcja autodetekcji. a jak zachowuje sie gdy wcisniesz "info" lub ""check"??
  • #5 3439767
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    hehe człowiek uczy się całe życie :) faktycznie interfejs jak w mordę czyste tornado :) To tym bardziej wydaje mi się słuszna moja sugestia :)

Dodano po 7 [minuty]:

hehe człowiek uczy się całe życie :) faktycznie interfejs jak w mordę czyste tornado :) To tym bardziej wydaje mi się słuszna moja sugestia :)
REKLAMA