Czytałem elke i powoli chyba zgłupiałem miałem zamiar złorzyć zobie zestawik mixer+2xholton (2x200Watt) i jakieś kolumienki estradowe pod tego wzmaka. Nie będe ukrywał, myślałem ze uda mi się to złorzyć w miarę tanio. Przeszedłem do kolumn. Ktoś sypną temat STX jedni go chwalą, a inni twierdzą ze lepiej pozbierać na coś lepszego. Beyma to wszyscy chwalą ALE jaka cena to troche mnie zmartwiło.Tonsile sam nie wiem. Czego się boje zrobiłem kiedyś wzmaka na STX i (lipny tadeusz 7294 w mostku) nie wiem co było tego przyczyną, ale przy PRAWIE pełnym wysterowaniu i głebokim basie głośnik uderzał w cewkę co było okropnie nie przyjemne. Od tamtej pory obawiam się ze jak kupie STX'a bedzie to samo. nie oczekuje nie wiadmo czego od tych głośników. Jeżeli ktoś miał możliwość słuchania Estradówke STX , Tonsila,Beymy nieh sie wypowie jak to gra. A już wspaniale by było jak by się ktoś wypowiedział kto słuchał tego i jeszcze napędział to Holton 2x200
Moc 200 watt na kanał nie jest to wiele w porównaniu do 600 i wydaje mi się ze3 nie musi to być niewiadomo co i niewiadomo jak drogie. A co wy o tym sądzicie ?
Moc 200 watt na kanał nie jest to wiele w porównaniu do 600 i wydaje mi się ze3 nie musi to być niewiadomo co i niewiadomo jak drogie. A co wy o tym sądzicie ?