Komputer wciąż się restartuje !
Czytałem dużo na tym forum o restartowaniu sie komputera, ale to w niczym nie pomogło rozwiązać mój problem.
Komputer wciąż mi sie restartuje w trakcie grania w gry lub w czasie gdy uruchamiam jakieś programy.
Nie mogę nawet zrobić formatu komputera bo w trakcie instalacji Windowsa też się restartuje! Zasilacz mam nowy, prawdziwe 300W(myślałem że to sprawka zasilacza, ale kupiłem nowy i nadal to samo), wiatraczki są odkurzane. Sprawdziłem kartę graficzna i pamięć RAM i to na pewno nie od nich komputer sie restartuje(przyniosłem od kolegi jego kartę graficzną i jego pamięć Ram i komputer wciąż sie restartował.
Czyli pozostaje, albo płyta główna lub dysk twardy.
Płyta jest prawie nowa bo niecały rok temu ją wymieniałem i to nie jest sprawka kondensatorów - nie są nabite.
Największy podejrzany dla mnie to dysk twardy!
Może mi ktoś coś doradzić?
Moja konfiguracja:
-Procesor Duron 1GHz
-Płyta główna Asrock K7S8X
-Karta graficzna Geforce 6200 128DDR AGPx8
-Pamięć Kingston 256 DDR RAM 333HZ
-Dysk twardy Segate 30GB
Czytałem dużo na tym forum o restartowaniu sie komputera, ale to w niczym nie pomogło rozwiązać mój problem.
Komputer wciąż mi sie restartuje w trakcie grania w gry lub w czasie gdy uruchamiam jakieś programy.
Nie mogę nawet zrobić formatu komputera bo w trakcie instalacji Windowsa też się restartuje! Zasilacz mam nowy, prawdziwe 300W(myślałem że to sprawka zasilacza, ale kupiłem nowy i nadal to samo), wiatraczki są odkurzane. Sprawdziłem kartę graficzna i pamięć RAM i to na pewno nie od nich komputer sie restartuje(przyniosłem od kolegi jego kartę graficzną i jego pamięć Ram i komputer wciąż sie restartował.
Czyli pozostaje, albo płyta główna lub dysk twardy.
Płyta jest prawie nowa bo niecały rok temu ją wymieniałem i to nie jest sprawka kondensatorów - nie są nabite.
Największy podejrzany dla mnie to dysk twardy!
Może mi ktoś coś doradzić?
Moja konfiguracja:
-Procesor Duron 1GHz
-Płyta główna Asrock K7S8X
-Karta graficzna Geforce 6200 128DDR AGPx8
-Pamięć Kingston 256 DDR RAM 333HZ
-Dysk twardy Segate 30GB
Moderowany przez TONI_2003:Sugeruję poprawienie treści postu jak i jego gramatyki przed wysłaniem !
Ostatni raz zrobiłem to za Ciebie !
Nadmienię o : ... nie krzycz , nie używaj Caps Locka !