Chodzi o to czy hwk killer uwala jakies telefony ? jak tak to jakie?
Moderowany przez MILO:Poprawiłem temat wiadomości
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamUFS hwk...standalone and none ''emu''KarizmoGSM napisał:Teraz sie używaUFS hwk...standalone and none ''emu''
Kraczy najnowszą wersje UFS Suite Setup v3.03.000
A tak naprawdę to 95 % to wina użytkownika.
Ori85 napisał:co jest panowie??? nie znacie sie na tym? czy nie chcecie pomoc? dpowiedzcie na pytanie...
Ori85 napisał:słyszałem że padają SE z cid49- to prawda? jak tak to jak sprawdzic ktory SE ma cid49??? Prosze o odpowiedz koledzy
Ori85 napisał:aha dzieki ale sluchaj mi wyswietla ze moge robic te fony... moge je zaznaczyc... ale nie ruszac tak??? co musze dokupic by robic te fony??? czy z hwk killerem moge przynajmniej wrzucac softy do ty telefonow ktore wymieniles??? Wypowiadajcie sie ten temat napewno przyda sie nie jednemu poczatkujacemu serwisanotwi... np. na elektrodzie![]()
Dodano po 50 [sekundy]:
slyszalem tez ze nie ktore k500 i k700 tez maja cid49...??? jak wogole sprawdzic czy se ma cid 49???
SiM-Kom napisał:bb5? tzn. ze flashowac nie mozna nawet???
SiM-Kom napisał:Grrrr... a ja wlasnie mam ufs i killera i jak slysze samsung tomi sie nie dobrze robi... ostatniz d600 2dni sie meczylem zeby polaka wgrac heh.gdzie i za ile moge zakupic taki sprzet jak ty masz hard???