Do wrzesnia 2008 mam zaplanować i wykonać taką konstrukcje, potrzebuje waszej pomocy a właściwie propozycji. Moc kolumn ma mieć ok. 10tys watt. zależałoby mi żeby konstrukcja była dość mała- im mniej noszenia tym lepiej. kolumny będę wykonywał sam na wstępie myślałem o 8 subach po 600/650Watt na 18" i do tego 8 nadstawek 500 watt na 15". W tej chwili posiadam 4 kolumny na craaftach 200Watowych, więc prawdopodobnie one zostaną przerobione na odsluchy, ze wzgledu na małą moc. Cena musi być rozsądna, wiadomo nie można powiedzieć niska ale koszt ma być dość niski. Firmy które mnie interesują to oczywiście beyma, celestion, eminence.
zastanawiam się nad układem
18P1000 *6 (po 3 na strone-tylko nie wiem troche to dziwnie chyba bo lepiej by bylo a wlasciwie powinno być 4 lub 2 więc może na przykład 4 razy 18 LX60 600Watt i na nadstawki 15G 400 -400Watt na strone tylko wychodzi dość drogo i 8tys watt troche mało:/ no nie wiem proszę o propozycje, do tego jeszcze oczywiście drivery. Wzmacniacze to kolejny krok tylko chyba przy takich konstrukcjach nie ma co oszczędzać i trzeba kupić ADS'y, temat dość szeroki, bardzoby mi zależało żebyście się wypowiadali i poradzili. Teraz to co boli najbardziej cena. Myślę że ok 20 tys. no może 25tys. na kolumny i końcówki, crosy to maks co bede mógł wykombinować. Pozdrawiam
zastanawiam się nad układem
18P1000 *6 (po 3 na strone-tylko nie wiem troche to dziwnie chyba bo lepiej by bylo a wlasciwie powinno być 4 lub 2 więc może na przykład 4 razy 18 LX60 600Watt i na nadstawki 15G 400 -400Watt na strone tylko wychodzi dość drogo i 8tys watt troche mało:/ no nie wiem proszę o propozycje, do tego jeszcze oczywiście drivery. Wzmacniacze to kolejny krok tylko chyba przy takich konstrukcjach nie ma co oszczędzać i trzeba kupić ADS'y, temat dość szeroki, bardzoby mi zależało żebyście się wypowiadali i poradzili. Teraz to co boli najbardziej cena. Myślę że ok 20 tys. no może 25tys. na kolumny i końcówki, crosy to maks co bede mógł wykombinować. Pozdrawiam