logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TV Philips 32PW6305/01 S A10E AA - wyłącza sie po chwili

wicki 21 Sty 2007 14:00 1296 2
REKLAMA
  • #1 3469303
    wicki
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam.
    Mam taki oto telewizorek jak w temacie i usterka polega na tym ze po włączeniu TV działa prawidłowo ale tylko przez okolo 30 sekund.
    Prosze o jakies rady bo nie wiem czy mam sie wogóle za niego zabierać Nie wiem czy to czasem nie jakaś poważna usterka.
    Prosze o POMOC i z góry DZIĘKUJE

POZDRAWIAM Wicki
  • REKLAMA
  • #2 3469589
    na kozlowce
    Spec od TV
    Ocena: 23
    a jak się to zaczeło? przez 30 sek. masz szanse wejść w tryb serwisowy, w momencie włączania sieciowym trzymaj zwarte zwory koło modułu (są oznaczone "S...." (nie pamiętam w tej chwili czy SAM, czy SCM ) są w ramce!, zobaczysz ilość błędów, jak tv w stanie serwisowym będzie pracował dłużej to na 100% do wymiany procek + pamięć, jak nie to podstaw jeszcze podstawkę kinolka (czy aby nie iskrzy), poszukaj "zimnych lutów, posprawdzaj dokładnie napięcia zasilania, a jak to nie pomoże to jednak moduł, jak się nie będziesz czuł na siłach żeby procek wymieniać, to skontaktuj się ze mną, regeneruje te moduły m.in.dla akiss-u i inter-chip-u, pozdrawiam
  • #3 3471326
    wjmp3
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    Kolego na kozlowce, czy nie wystarczyło zakończyć poradę na sprawdzeniu zimnych lutów i napięć? Kolega od razu zasuwa z reklamą. Czy taki jest cel tego forum?
    Wicki, sprawdż tylko zimne luty i ew. napięcia.
    Pozdrawiam.
REKLAMA