logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat podbicia basu w aucie z wzmacniaczem TDA i filtrem subwoofera

loginiarz 22 Sty 2007 19:36 1079 4
REKLAMA
  • #1 3474953
    loginiarz
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Witam!

Poszukuje schematu do podbicia basu w aucie. Mam juz wzmacniacz na ukladzie TDA i teraz chcialem jeszcze podbic bas w sobwooferze. Z góry dzieki! Rowniez mile widziany aktywny filtr sobwoofera (przepraszam jesli nie wyrazam sie profesjonalnie, ale jestem poczatkujacy....)
  • REKLAMA
  • #2 3474982
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6172
    Przeniosłem z: Schematu/instrukcji…
  • REKLAMA
  • #3 3477898
    loginiarz
    Poziom 13  
    Drogi użytkowniku "Arnold_S" mam do Ciebie ogromną prośbę! Jeśli masz się głupio odzywać to nie odzywaj się wogóle, ponieważ to nie Ty jesteś tu moderatorem i nie Ty będziesz mówil - "temu wolno pomóc temu nie". W ten sposób to możesz rozkazywać kolegom z piaskownicy a nie na forum!

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 3480636
    bodzio1587
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    No ja Ci za bardzo nie pomogę, ale mam pytanie, czy używałeś wyszukiwarki tu na Elektrodzie. Powinno coś być na ten temat, a jak nie to wyszukiwarka Google. Sorki że tak pobieżnie.
  • #5 3483845
    loginiarz
    Poziom 13  
    Zauważyłem i nie musisz mi o niej przypominać.
    Z tym że jak wyszukiwałem to popełniałem błąd i wpisywałem "samochodowy" a gdy wpisałem "12V" to znalazłem :) ale texty w stylu "nie pomagajcie mu!" nie powinny się nigdy znaleźć na forum, ponieważ to zaprzecza samej idei istnienia forum.

Pozdro.
REKLAMA