Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są najlepsze e-mail'e. Chodzi o prędkość i pojemność
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamPlaton napisał:Nie do końca zgodzę się z kolegą. Jeśli chodzi o ściągnięcie całej zawartości skrzynki to tak jak kolega pisze z małej skrzynki ściągnie się szybciej. Jednak komu przy dzisiejszych pojemnościach skrzynek zapycha ją do końca i potem pobiera ? Dodaktowo przy małych skrzynkach ich pojemność jest pewnym ograniczeniem dla użytkownika w przypadku korzystania z webmaila (poczty przez przeglądarkę).Najlepsze sa jak najmniejsze e-maile, ponieważ ze względu na swoją pojemność ściągają się najszybciej.
Platon napisał:Najlepsze sa jak najmniejsze e-maile, ponieważ ze względu na swoją pojemność ściągają się najszybciej. Dodatkowo najlepsze emaila to takie, które sa wysyłane z tego samego serwera - dzieki temu sa niemal od razu w drugiej skrzynce.
grito napisał:Jeśli chodzi o ściągnięcie całej zawartości skrzynki to tak jak kolega pisze z małej skrzynki ściągnie się szybciej. Jednak komu przy dzisiejszych pojemnościach skrzynek zapycha ją do końca i potem pobiera ?
Cytat:Ja poleam tlen.pl (o2.pl). Jest to jak na razie najlepsza poczta w Polsce (pomijając spam)
erykko napisał:Ja poleam tlen.pl (o2.pl). Jest to jak na razie najlepsza poczta w Polsce (pomijając spam). E-maile zawsze tam dochodzą!