Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Focus kombi, zestaw sub. radio i zestaw przedni do 1600,-

coobaa 29 Jan 2007 23:08 1553 5
    coobaa
    Level 10  
    Witam
    Chciałbym zamontować kompletny systam audio, tj jednostka starująca, wzmacniacz 4 kanałowy, subwoofer, zestaw przedni 2 drożny i tweetery. Interesuje mnie oferta Blaupunkta ale jak macie jakies ciekawe pomysly to piszcie. Chciałbym się zamknąć w 1600 zł (razem z montażem, kablami itp.). Proszę o propozycje, opinie, ewentualnie kosztorys "inwestycji' :)
    Nie wiem czy znieszczę się z wytłumieniem drzwi. W jednej firmie powiedziano mi ze to 300 zl wiec sie zastanawiam.
    PS. Znacie jakies firmy godne polecenia, zajmujące sie montażem car audio z Lublina?
    qstosz
    VIP Meritorious for electroda.pl
    drzwi to absolutna podstawa!
    naprawde!!
    crazy_88
    Level 42  
    polecam przetworniki firmy phase lub helix do tego wzmak 4 kanalowy carpowera i radio pioneera
    migoo
    Level 14  
    Kup matę dekarską SOUDAL w Castoramie i wygłusz drzwi. Taka mata to koszt około 100 zł - 10metrów x 30cm. Wystarczy Ci nawet na 4 drzwi i powinno jeszcze zostać.

Kable zasilające wzmacniacz kup od razu 20mm² (do 300 - 400 RMS będzie ok) koszt to około 150zł

Sygnałowy Sinuslive albo Phonocar, ewentualnie Earthquake (widziałem już za 20zł na allegro - LUMARC)

Koniecznie pociągnij też zasilanie do radia 2x4mm² - nie będzie ci przygasało, chyba, że zamontujesz osobny wzmacniacz do przodu i radio będzie jedynie źródłem sygnału.
    coobaa
    Level 10  
    Maty z castoramy? Ktoś tego próbował? Jakas opinia eksperta moze sie znajdzie?
    qstosz
    VIP Meritorious for electroda.pl
    produkt spox
    użyj szukaj