logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak języka polskiego po aktualizacji Siemensa SK65 - jak to naprawić?

delta.olkusz 05 Lut 2007 14:38 981 3
REKLAMA
  • #1 3531124
    delta.olkusz
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    Witam. Mam powazny problem z Siemensem SK65. telefon działał normalnie ale klient chcial nowsze oprogramowanie. Wiec postannowilem wgrac fulla martechem. Po tej operacji telefon przestał sie wlaczac. Probowal wszystkich wersji dostepnych na supporcie i nic. telefon wyslalem do Martech Team i postawili go wgrywajac oprogramowanie od SK6R. Tylko jest teraz maly problem bo telefon nie ma jezyka polskiego! Oni rozkladaja rece poniwewaz nie maja takiego pliki z PL, a ja szukam swupa i nie moge nigdzie znalezc. znalazlem nizsza wersje ale podczas wgrywania wyskakuj jakis blad: ...denied for mobile Dlaczego nie mozna postawic go na SK65? Mial ktos taki przypadek? Jak go rozwiazac? juz nie mam zadnych pomyslow. prosze o pomoc. pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 3798649
    Master_Tarzan
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Mam identyczny problem co ty kolego.
    Prawie (robi różnice) go postawiłem. Najpierw postaw go jako SK6r a potem dograj langa z SK65 i bedzie polski tylko cały katalog "moje" bedzie pusty. Zero dzwonków zdjęć motywów itp.

Jeśli tobie się coś muda daj znać.
  • REKLAMA
  • #3 3802063
    ostry2105
    Poziom 21  
    Ocena: 7
    tak klega wyzej ma racje
  • #4 3802149
    delta.olkusz
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    Martech Team postawil mi go jako SK6R. Probujac pozniej wgrywac flesha od SK65 telefon zowu byl martwy. Nie wiem dlaczego nie dalo sie go zrobic na SK65.... Moze zalacze plik z Polskim jezykiem pod Martecha, typowo od SK6R moze komus sie przyda....
    Załączniki:
    • Lang_SK6R_v42_04.zip (731.46 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA