Mam renault 19 1.4i z elpigazu!!!Autko przestało z 3 miesiące a z tydzień temu chciałem sie przejechać i się zdziwiłem najpierw w drodze do cpn-u zaczęły obrot spadać i po kolei jadąc na 5-tce z 3500 do 3000 , 2000 musiałem zredukowac aż do momentu że nie dało się jechac !na paliwie normalnie po zatankowaniu i oziębnieciu silnika po jakiś 20km to samo!Wyjeżdziłem , właściwie to wymęczyłem cało butle(tak m i się przynajmniej wydawało) i zatankowałem i weszło 25 litrów a butla 40 i do tego zawór nie odbił tylko cpniarz się kapną!instalacja ma 4 miechy a po montarzu nigdzie nie jeżdziłem bo musiałem wyjechać za granice!!teraz po moich regulacjach na gazie chodzi normalnie i le pali niewiem bo jeszcze nie wyjeżdziłem całej butli ale martwie się tym nieodbieciem tego zaworu i żźe tak mało weszło!wyczytałem że może to być spowodowanie tym że tam jeszcze był gaz letni i auto się tak dziwnie zackowywało i że mogłabyć butla że może być butla pod złym kątem ustawiona !ale z tym zaworem to nie mam pojęcia!pomużcie i doradżcie !!