logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki?

MTM63 10 Lut 2007 00:19 7381 3
REKLAMA
  • #1 3550887
    MTM63
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Siema.
    Znacie jakieś ciekawe stronki z Gifami-skaczący głośnik
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3552961
    bubu1769
    Poziom 43  
    Ocena: 2366
    Oto kilka od mnie. Niektóre robiłem sam więc jak chcesz to mogę dać nieco inne wersje. A co do stronek to wpisz GIF w jakąkolwiek wyszukiwarkę i powodzenia :D
    Załączniki:
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? lautspr_halb72.gif (49.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? kolumny2.gif (15.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? glosnik.gif (10.12 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? glosnik2.gif (8.37 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? DYSKOTEKA.gif (235.78 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? bum.gif (136.22 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GIF głośniki. Czy znacie jakieś ciekawe stronki? bass1.gif (45.89 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 3557415
    MTM63
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    a mógłbys jeszcze dac adres stronki z ktorej masz gify?? zwłaszcz pierwszy i przedostatni

Dodano po 3 [minuty]:

aha nie doczytałem :D
    bo chodiz mi o to że potrzebuje adres obrazka na inne forum ale podając adres z elektrody nie wczytuje zawsze :/ może masz na jakiejś stronce te dwa które napisałem ?
REKLAMA