Witam. Trafiło mi sie takie jeszcze żadko spotykane cudo Simensa ja ST55 , Robił juz ktoś z tego locka?? Czy wogóle jest to możliwe na dzień dzisiejsz??
Cobra - podłączaj ten telefon tanieje na łeb na szyję, tydzien temu - 1046zł teraz około 880, więc jak go popsujesz to za tydzien bedziesz tylko siedem stowek w plecy. ; )
hihihihi gdyby był mój napewno bym spróbował (nauka kosztuje) Ale to klienta więc szkoda byłoby sie wyłożyć. Nic poczekamy, napeno cos za jakiś czas bedzie za free. Miałem skromną nadzieje ze klip Simensa to obsługuje ale niestety okazuje sie że nie.
troszke zbaczam ale interesuje mnie bardzo: dla czego Samsung "robi" dla Siemensa? nie moze sam?? o co w tym chodzi? kiedys byl taki Siemens S40 podobno to BOSCH byl....?
pozdrawiam Konrad
✨ Siemens ST55 to telefon produkowany na licencji Samsunga, choć pojawiają się też informacje o powiązaniu z Acerem lub Maxonem. Zdjęcie simlocka z tego modelu jest możliwe głównie poprzez serwisy po numerze IMEI lub za pomocą specjalistycznych programów i klipów serwisowych. Obecnie dostępne są narzędzia, które umożliwiają odblokowanie telefonu, w tym darmowe kody dostępne na stronie martecha po zalogowaniu. Telefon ten jest stosunkowo drogi i szybko traci na wartości, co wpływa na opłacalność prób odblokowania. Dodatkowo, Samsung dostarczał komponenty i technologię dla modeli Siemensa, co tłumaczy współpracę marek. Wśród metod odblokowania wymieniano użycie ładowarki z modelu Samsung A300 oraz programy serwisowe działające po IMEI. Wygenerowane przez model językowy.