logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PHILIPS CCRT 700 - Jak odblokować radio w Oplu Zafira 2001?

waldek41 23 Lut 2007 15:32 2468 5
REKLAMA
  • #1 3607696
    waldek41
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    Kolega przyprowadził sobie ładną Zafirę 2001 z tym własnie radiem.Oczywiście coś mu tam robili z blacharką ,i jakiś mądry pogmerał w radiu i efekt jest taki ,że radio gra i przerwa sygnałem z telefonu .Mam pytanko jak to odblokować ?Nieistotne czy gra or czy kaseta, cyklicznie muzyka jest przerywana (pip) sygnałem z telefonu.Z góry dziękuję za jakiekolwiek info.Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 3610104
    TYTUS...
    Poziom 32  
    Ocena: 144
    Hym!!! jak masz wświeci Ci sie na wyświetlaczu napis TA to go wyłacz i powinno byc ok.
  • REKLAMA
  • #3 3610597
    coderadio
    Spec od car audio
    Ocena: 52
    jezeli nie masz wlaczenej funkcji TA a mimo wszystko radio nadal cyklicznie pika to oznacza ze jest zakodowane a gra tylko w trybie demonstracyjnym ( lub nie zostalo wymeldowane z poprzedniego auta, chociaz piszesz ze przyjechalo razem z tym autem i gralo do czasu naprawy mechaniczno-blacharskiej.potrafie usunac ta uterke pisz na PW jezeli bedziesz zainteresowany.
  • REKLAMA
  • #4 3623949
    waldek41
    Poziom 19  
    No tak dobrodusznie usuniesz ,jeżeli chciałbym zrobić to za kasę znalazłbym fachowca.Piszę tu bo liczyłem ,że ktoś miał taki problem i podpowie.
  • REKLAMA
  • #5 3627117
    coderadio
    Spec od car audio
    Ocena: 52
    A co liczyles ze moze do Ciebie ktos przyjedzie rozkoduje ci radio powie dziekuje i koniec (a nie chcesz bez kasy aby czasem przeprowadzenia remontu mieszkania albo wycieczki na Hawaje sobie zafundowac?) podpowiedzial ci Tytus ze moze to funkcja TA , ja ci powiedzialem ze jezeli to nie ten problem to najprawdopodobniej masz zakodowane radio wiec czego oczekujesz? pozyczenia programatora i lutownicy przeze mnie? zastanow sie nastepnym razem i nie pisz gupot ze za kase to sobie fachowac znajdziesz. szukaj i nie zawracaj glowy ludziom postami na ktore i tak nie oczekujesz odpowiedzi.
  • #6 3630546
    waldek41
    Poziom 19  
    Radio nie było zakodowane ,wymagało podłączenia do tachometra w serwisie opla i resetu.Pozdrawiam !
REKLAMA