logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z emule!!! Po założeniu internetu radiowego

garbi89 04 Mar 2007 18:09 1248 4
REKLAMA
  • #1 3643147
    garbi89
    Poziom 10  
    Witam!! Mam duży problem z programem emule!! Na dodatek nigdzie nie mogę znaleźć pomocy, mianowicie miałem kiedyś neostrade i wtedy zainstalowałem sobie emula wszystko chodziło oki dopóki nie zrezygnowałem z neostrady i przeszedłem na radiówke!!! Nie mogę uzyskać połączenia z żadnym serwerem wogóle emule nie chce mi działać!!! internet gadu-gadu i inne takie działaja oprócz P2P!!!
    Czy wie ktoś może co można zrobić???
  • REKLAMA
  • #2 3643165
    janek1815
    Poziom 38  
    Ocena: 1061
    moze dostawca internetu blokuje dostep do sieci P2P. U mnie tak robila jedna z firm aby nie miec chyba problemu z Policja
  • REKLAMA
  • #3 3643796
    garbi89
    Poziom 10  
    Niestety to mi nic nie pomaga a policja już nie może miec nic do tego bo muzyke można ściągać do swoich potrzeb!!
  • REKLAMA
  • #4 3644473
    trocse
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 28
    Sciagac mozesz, ale nie udostepniac wszystkim :) czyli publikowac. Wracajac do tematy zapewne jak kolega wspomnial dostawca blokuje pewne uslugi. Moze lepiej wrocic do NEO ? :)
  • #5 3644580
    _Damian_
    Poziom 21  
    Ocena: 12
    garbi89 napisał:

Czy wie ktoś może co można zrobić???

Oddać pryszczatych adminów do sądu. Płacisz co miesiąc za "dostęp do internetu" czy "dostęp do www"? Kilka razy czytałem juz o wygranych sprawach (może nawet na elce?) W każdym badź razie bezprawnie blokują Ci dostęp do niektórych usług. No chyba, że masz w umowie zapisane, że usługa p2p jest zablokowana.
REKLAMA