logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Termotransfer - Wroclaw ??? Gdzie kupie ?

hamandoss 09 Mar 2007 08:00 3801 8
REKLAMA
  • #1 3659131
    hamandoss
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Witam
    Gdzie we wroclawiu dostane papier do termotransferu??? najlepiej z mozliwoscia zakupu kilku arkuszy a nie pakietu po 100sztuk...
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 3659177
    music
    Poziom 28  
    Ocena: 263
    Szczerze mówiąc nie wiem jaki to papier do termotransferu. Ja używałem papieru kredowego który okazał się dosyć trudno dostępny we Wrocławiu.
    Na ulicy Odrzańskiej jest sklepik z niezliczoną ilością rodzai papieru. Tam powinieneś dostać to czego szukasz. Choć pani sprzedająca może nie wiedzieć co to papier do termotransferu.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 3660775
    histeria
    Poziom 19  
    Ocena: 24
    Można na papierze kredowym,ale również na papierze z kolorowych czasopism.Ten temat jest na Elektrodzie bardzo rozbudowany,więc warto
    skorzystać z innych doświadczeń.Papier kredowy jest stosunkowo drogi.
  • #5 3661330
    hamandoss
    Poziom 13  
    hmmm... wolal bym ten termotransfer a nie kredowy. nie ma jakiegos sklepiku elektronicznego z tym?? w niedziele bede na elektronicznej ale jak mam sobie wyobrazic ze mam szukac go tam i na kazdym stoisku uslyszec ze nie ma to mnie az trafia... na tej gieldzie ostatnio juz nic co potrzeba sie nie dostanie...
  • REKLAMA
  • #7 3663314
    hamandoss
    Poziom 13  
    no tak alei nie potrzeba az 50 sztuk ... pozatym dodatkowe koszty wysylki + czekac na paczke .... dlatego szukam we wrocku. moze ktos sie orientuje czy na gieldzie mozna to dostac? a jezeli tak to w ktorym stoisku?
  • REKLAMA
  • #9 3679108
    Krokus22
    Poziom 19  
    Ocena: 103
    We Wrocławiu mają na Dworcowej w Axelu, poza tym doskonale transferuje się na folii ze zwykłego punktu ksero. Dobry mają na ul. Gwarnej, przynosisz wzór płytki a oni za 1,50zł kserują Ci na folii. Sam wykonuję płytki tą metodą i wychodzi świetnie. W sumie to dość rozbudowany zakład kserograficzny, więc nawet w bmp albo jpg, ew. pdf można im też dostarczyć. Pozdrawiam.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest papier do termotransferu dostępny we Wrocławiu, najlepiej w mniejszych ilościach niż standardowe pakiety po 100 arkuszy. W dyskusji wskazano, że papier do termotransferu to w praktyce papier kredowy, który jest stosunkowo trudno dostępny i droższy niż zwykły papier kredowy do pisania prac dyplomowych. Można go znaleźć w sklepach papierniczych, hurtowniach oraz na ulicy Odrzańskiej, gdzie jest wiele rodzajów papieru, choć sprzedawcy mogą nie znać specyfiki papieru do termotransferu. Alternatywnie polecano użycie papieru z kolorowych czasopism lub folii kserograficznej z punktów ksero, np. na ul. Gwarnej, gdzie za niewielką opłatą można wykonać transfer wzoru na folię. Na Dworcowej we Wrocławiu w sklepie Axel również dostępny jest papier do termotransferu. Zakupy przez internet (np. Allegro) są możliwe, ale wiążą się z koniecznością zakupu większej ilości arkuszy i dodatkowymi kosztami wysyłki, co nie jest preferowane. Metoda transferu na folii kserograficznej jest ceniona za skuteczność i możliwość dostarczenia wzoru w formatach bmp, jpg lub pdf.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA