Hejka wszystkim
Mam Nokię 6260 i jest coś powalone
erase manualny w tornado ostatniego adresu nie chce dojść do końca i wywala error
Telefon sie softuje normalnie
Na wersji softu 3......... nie odpala lub świeci się tylko dioda na klapce
Na wersji softu 5......... odpala ale pokazuje się na chwile napis nokia i biały lcd wywala, czasem odpali do komunikatu " phone startup failed. Contact the retailer " , jeśli chce jej zrobić " format user Area " wywala failed w tornado , w unibersal box-ie niby sie robi ale nie pomaga wcale nic
W czym tkwi problem ? Hardware czy software ?
Wcześniej stawiałem ją softem i działała ok, lecz gdy poleżała 5 dni bez ruchu to sie wywaliła i tak jej zostało
A stawiałem ją bo miała komunikat " phone startup.......... " i wtedy ją softowałem , robiłem format user area i pomagało , ale teraz coś padło
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
p.S grzanie proca itp raczej chyba odpadają bo to proce klejone
gg : 2570854
albo piszcie tu na forum
Mam Nokię 6260 i jest coś powalone
erase manualny w tornado ostatniego adresu nie chce dojść do końca i wywala error
Telefon sie softuje normalnie
Na wersji softu 3......... nie odpala lub świeci się tylko dioda na klapce
Na wersji softu 5......... odpala ale pokazuje się na chwile napis nokia i biały lcd wywala, czasem odpali do komunikatu " phone startup failed. Contact the retailer " , jeśli chce jej zrobić " format user Area " wywala failed w tornado , w unibersal box-ie niby sie robi ale nie pomaga wcale nic
W czym tkwi problem ? Hardware czy software ?
Wcześniej stawiałem ją softem i działała ok, lecz gdy poleżała 5 dni bez ruchu to sie wywaliła i tak jej zostało
A stawiałem ją bo miała komunikat " phone startup.......... " i wtedy ją softowałem , robiłem format user area i pomagało , ale teraz coś padło
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
p.S grzanie proca itp raczej chyba odpadają bo to proce klejone
gg : 2570854
albo piszcie tu na forum