Witam wszystkich !!
a więc tak, nabyłem ostatnio Nokię 6630 , wyświetlała napis " phone startup failed. Contact the retailer " , poczytałem troche i ponoć usterkę powinien naprawić " format user area " w Jaf-ie , niestety operacja ta doszła do 4% i po chwili wyskoczyło " failed " , zdecydowałem się na soft , poszedł prawie cały , lecz przy końcu gdy box próbuje włączyć telefonik w local lub test mode wyskoczyło mi też " failed " w czym problem.Telefonik nie wchodzi w tryb local lub test mode
. Telefonik sie nie włącza , chciałbym ją ożywic i się nią cieszyć. Co powinienem zrobić , tylko nie odsyłajcie mnie do serwisu , bo w nim jestem ale pierwszy raz się spotkałem z takim problemem. Mam do dyspozycji :
Tornado
Universal Box
Jaf-Trial
Griffin
oraz kabel do 6630 5 lub 7 pinów
bardzo proszę wszystkich czytających o pomoc
Pozdrawiam i jeszcze raz : pomóżcie !!
a więc tak, nabyłem ostatnio Nokię 6630 , wyświetlała napis " phone startup failed. Contact the retailer " , poczytałem troche i ponoć usterkę powinien naprawić " format user area " w Jaf-ie , niestety operacja ta doszła do 4% i po chwili wyskoczyło " failed " , zdecydowałem się na soft , poszedł prawie cały , lecz przy końcu gdy box próbuje włączyć telefonik w local lub test mode wyskoczyło mi też " failed " w czym problem.Telefonik nie wchodzi w tryb local lub test mode
Tornado
Universal Box
Jaf-Trial
Griffin
oraz kabel do 6630 5 lub 7 pinów
bardzo proszę wszystkich czytających o pomoc
Pozdrawiam i jeszcze raz : pomóżcie !!