witam brać automatyków
jako że zafascynował mnie świat automatyki uczę się róznych urządzeń a to Logo a to znów programowanie falowników .........
no i mam pytanie
jest na stronach siemensa program STARTER do
no więc pytanie czy ten program jest coś wart dla nauki dla zupełnego laika ?
nie mam zielonego pojęcia o falownikach (narazie) a chciałbym się nauczyć je programować
mam panel BOP instrukcję i zabieram się za czytanie ale czy ten program pomoże mi co nieco zrozumieć czy to taki gadżet .....,
pobierać ponad 500 Mb po to by stwierdzić że z panelu lepiej i szybciej programować to nie bardzo mi się chce
dla jasności nie mam kabla i chyba nie bedę miał chodzi tylko o naukę
jako że zafascynował mnie świat automatyki uczę się róznych urządzeń a to Logo a to znów programowanie falowników .........
no i mam pytanie
jest na stronach siemensa program STARTER do
Cytat:Jest to program służący do łatwego i szybkiego uruchamiania przekształtników częstotliwości z rodziny MICROMASTER 4
no więc pytanie czy ten program jest coś wart dla nauki dla zupełnego laika ?
nie mam zielonego pojęcia o falownikach (narazie) a chciałbym się nauczyć je programować
mam panel BOP instrukcję i zabieram się za czytanie ale czy ten program pomoże mi co nieco zrozumieć czy to taki gadżet .....,
pobierać ponad 500 Mb po to by stwierdzić że z panelu lepiej i szybciej programować to nie bardzo mi się chce
dla jasności nie mam kabla i chyba nie bedę miał chodzi tylko o naukę