logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GeForce FX MVGA-NVG34AL 128MB - brak sygnału dla monitora po instalacji

ihork 13 Mar 2007 14:06 2025 2
REKLAMA
  • #1 3674013
    ihork
    Poziom 11  
    Witam otóż mam karte wydaje mi się że jest to ( sprawdzałem pod radiatorkiem ) GeForce FX ( MVGA - NVG34AL DVI 128MB W/TV ).
    jest taki problem gdy ją wkładam do kompa to się nie włącza wogule i pisze że niema sygnału dla monitora nie wiem co może być tego przyczyną ale może ktoś mi podpowie.
    Proszę o wyrozumiałość bo nie znam się na tym za bardzo ale lutować umiem :D.
    Proszę o pomoc, bardzo pilne bo zaraz mam pożyczoną kartę i nie wiem czy tą da się naprawić jeśli nie no to będę kupować nową.

Z Góry dzięki.
    Pozdro.
    Ihork.
    GeForce FX MVGA-NVG34AL 128MB - brak sygnału dla monitora po instalacjiGeForce FX MVGA-NVG34AL 128MB - brak sygnału dla monitora po instalacji
  • REKLAMA
  • #2 3674021
    piter_2000
    Poziom 14  
    Ocena: 11
    To jest FX5200. Rozumiem, że inna karta w tym kompie działa? Spróbuj jeszcze raz ją włożyć i dobrze docisnąć do złącza AGP. Jeżeli dalej nie będzie daiałać, to niestety wymiana. Jak będziesz coś kupował, to nie kupuj juz FXa - ta seria nie wyszła NVidii.
  • #3 3674060
    ihork
    Poziom 11  
    Dociskać już próbowałem i nic ale zwróć uwagę na to zę jest to nie nowa karta ona u mnie dzieś leżała i znalazłem ją i postanowiłem ja wkrześić, ale pytam ludzi z doświadczeniem bo sam bez wiedzy nie chce nic robic dopóki nie będe wiedzieć co to jest za problem.

Pozdro
REKLAMA