Witam.Posiadam p 605 1990rok (silnik po kapitalce) 3.0L v6 ale nie o tym mi bylo dane pisac.... wiec tak zakupilem cala klimatyzacje od faceta co ciol 605 na czesci... wiec mam cala klimatyzacje kompletna lecz bez instalacji elektrycznej... Moim problemem jest jak ja podlaczyc , nie mam wiazki w aucie do klimy, wiec trzeba zrobic ja samemu mam dwa wentylatory wszystko zamontowane w aucie jest lecz lato juz idzie a klimy nadal brak (a przydalo by sie zimne wianie:) ) w poznaniu z kad jestem nie nie moge znalesc magika co sie na tym zna (sam nie wierze) jestem po technikum Łacznosci i wedle mnie to banalne ale nie do konca wiem jak dziala klimatyzacja.....
wiec moja prozba brzmi jak podlaczyc ja ? dwa kable ida do sprzezarki (sprzegla) czojnik temperatury jest na parowniku...wlacznik A/C i skraplacz 4 przewody ida do niego oraz wentylator od klimy .... te zeczy musze jakos podlaczyc .Bede wdzieczny za pomoc z tym problemem....
zapraszam do zwizualizowania auta
www.605.solacz.net
pozdrawiam Piotr z Poznania
wiec moja prozba brzmi jak podlaczyc ja ? dwa kable ida do sprzezarki (sprzegla) czojnik temperatury jest na parowniku...wlacznik A/C i skraplacz 4 przewody ida do niego oraz wentylator od klimy .... te zeczy musze jakos podlaczyc .Bede wdzieczny za pomoc z tym problemem....
zapraszam do zwizualizowania auta

pozdrawiam Piotr z Poznania