witam przez cala niedziele czytalem forumowiska o flowerach i od tej calej wiedzy mi sie w glowie popier...!!!czy moze mi ktos doradzic co do skutecznego patenta na budowe!!!Nie wiem czy zrobic to cudo na lustrze skanujacym(zewnetrznym) czy tez w zamknietej obudowie!!!z wielu opini wynika ze wiekszosc ludzi stosuje zarowki h4 i ja tez bym taka zastosowal,co do soczewy to mam taka od rzutnika szkolnego ma jakies 9 cm a ogniskowosci pewnie bedzie miala jakies 20 cm!!!obudowa pewnie bedzie z obudowy od kompa podzielonej na pol bo plastik nie wytrzyma!!!tarcza z lusterkami byla by z blachy tylko nie wiem czy robic cala z lusterek 1cmX1cm czy tylko na brzegach jak do tunnela duo bo bardzo mi sie tez podobal ten efekt!!!Tylko mam jeden rebus a mianowicie sterownik silnika nie szukalem za bardzo schematow ale podobna to jest najmniejszy problem!!!gdy by ktos byl tak laskawy chociaz pokierowac mnie co do dalszych wizji tego urzadzenia bylbym bardzo wdzieczny!!!dzieki wielkie pozdrawiam serdecznie