Witam dzisiaj robilem pozadki w domu i znalazłem unitra radmor 3031 i Cb-240 dragon i tak pomyslalem ze po co mi to sie ma kurzyc jak moze bym sobie to poskladal i posluchal bym kierowcow na dragonie
a na unitrze to slyszalem ze mozna ja przerobic na jakies ciekawe pasma
bo tak normalnie to szumy i nic nie slychac,
Co do radmdora to mam caly zestaw (chyba), antena to ramdor 3082/1 cale radyjko chodzi tylko niestety na tych kanalach chyba nikt nie ndaje.
Dragon to juz kiedys o nim pisalem, musial bym zdobyc do niego antenke tylko niechcialbym wydawac na ta antene zaduzo $ bo jak narazie to z kasa krucho, mam zasilacz stabilizowany 10V max 1A powinien wystarczyc do zasilania tego Dragona? jaka antena byla by najlepsza do tego radia? zeby wyciągnąć max zasieg z tego radia?
pozdrawiam i czekam na odp
Dodano po 56 [sekundy]:
Dolna połowa radia to: 3371

Co do radmdora to mam caly zestaw (chyba), antena to ramdor 3082/1 cale radyjko chodzi tylko niestety na tych kanalach chyba nikt nie ndaje.
Dragon to juz kiedys o nim pisalem, musial bym zdobyc do niego antenke tylko niechcialbym wydawac na ta antene zaduzo $ bo jak narazie to z kasa krucho, mam zasilacz stabilizowany 10V max 1A powinien wystarczyc do zasilania tego Dragona? jaka antena byla by najlepsza do tego radia? zeby wyciągnąć max zasieg z tego radia?
pozdrawiam i czekam na odp
Dodano po 56 [sekundy]:
Dolna połowa radia to: 3371