logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Trier CC31 - Jak odblokować radio po pojawieniu się ---?

michoo78 21 Mar 2007 11:38 1919 5
REKLAMA
  • #1 3702201
    michoo78
    Poziom 11  
    Witam
    Posiadam takie radyjko jak w opisie. Posiadam do niego kod. Radio działało prawidłowo do czasu gdy pewnego dnia po uruchomieniu auta na wyświetlaczu pojawiły się "- - -" i radio przestało reagować na przyciski. Czy ktoś może mi doradzić w jaki sposób mam je odblokować aby wprowadzić kod?
  • REKLAMA
  • #2 3702213
    adielektro
    Poziom 20  
    Ocena: 158
    A co teraz nie możesz wpisać tego kodu ?
    Wpisujesz za pomocą klawiszy numerycznych(od stacji radiowych) w niektórych modelach musisz potwierdzić klawiszem lub np dwoma jednoczesnie.
  • REKLAMA
  • #3 3702219
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1402
    Włączyć zapłon , włączyć radio i cierpliwie nic nie naciskając czekać aż pojawi się napis Cod :D
  • REKLAMA
  • #4 3702226
    lech-tech
    Poziom 15  
    Ocena: 18
    Cztey kreski oznaczaja ze masz zablokowane radio po trzech nieudanych probach wpisania kodu.

Jest kombinacja klawiszy ktora to odblokowuje ale zeby nie bylo tak latwo to zostaw radio wlaczone z tymi 4 kreskami na jakas godzine i wtedy powinno sie odblokowac.

Warunkiem jest to ze nasz prawidlowy kod do tego radia
  • REKLAMA
  • #5 3702238
    michoo78
    Poziom 11  
    Jak pisałem na wstępie radio nie reaguje na przyciski i nie mogę wprowadzić kodu. Jeszcze pytanko o cierpliwość po włączeniu i czekaniu na prośbę o kod. Czy godzina to mało? Bo po godzinie żadnych zmian nie ma.
  • #6 3702263
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Jeśli jest prawidłowo podłączone to musi być zapłon włączony w czasie czekania lub oba plusy a czasem trzeba kilkunastu godzin. Spec od kodów i naprawy będzie wiedział jak to sprawdzić bo możliwe że masz uszkodzone radio, klawiaturę.

SławeK
REKLAMA