logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SRT40 – schemat podłączenia kabli: antena, telewizor i inne urządzenia

wojtek9313 23 Mar 2007 16:01 1278 2
REKLAMA
  • #1 3710830
    wojtek9313
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    czy powie mi ktoś jaki jest schemat podpinania tych wszystkich kabli(antena telewizor itp.)przy srt40 bo nie moge sobie z tym poradzić
    dziękuje za odpowiedź
    Załączniki:
    • SRT40 – schemat podłączenia kabli: antena, telewizor i inne urządzenia DSC00614.JPG (484.69 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • SRT40 – schemat podłączenia kabli: antena, telewizor i inne urządzenia DSC00615.JPG (458.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3710950
    user33
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Nie bardzo wiem o których kablach piszesz ale jeśli dobrze myślę to kabel od LNB podłączasz do wejścia typu F jest to gwintowana śruba z otworem w srodku , tylko pamiętaj że tego kabla pod zadnym pozorem nie wolno zewrześ bo leci zasilacz w satelicie.
    Potem z odbiornika wychodzisz albo po mcz do telewizora albo kablem RF z modulatora w gniazdo antenowe telewizora natomiast antenę naziemną jesli taka jest włączasz do modulatora w satelicie. Przy połączeniu kablem RF satelita jest widzialna w telewizorze jako nastepny program natomiast przy p[ołączeniu po mcz satelite odbierasz na AV lub Video (zależy od telewizora)
    Jeśli coś jeszcze to pisz
    Pozdrawiam
  • #3 3763670
    k4be
    Poziom 31  
    Ocena: 332
    Na co zwracać uwagę przy poszukiwaniu konwertera do tego sprzętu?
REKLAMA