logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6630 - telefon nie odczytuje karty MMC po zawieszeniu i formacie

Eco_PL 31 Mar 2007 14:54 1053 3
REKLAMA
  • #1 3737333
    Eco_PL
    Poziom 11  
    Witam

znalazłem to forum i po przeczytaniu paru postów sądze że mi jakoś pomożecie :)

mój problem polega na tym iż prawdopodobnie nawaliłem na karte MMC za dużo danych i w pewnym momęcie podczas nagrywania się zawiesił, próbowałem go zrestartować ale bezskutecznie... więc pozostało mi wyciągnąć baterie... i teraz żałuje że to zrobiłem bo telefon nie odczytuje mi karty MMC... poprostu wyświetla mi tak jakby tej karty wogóle nie było... włożyłem ją do czytnika i windows poprosił mnie o jej sformatowanie... więc to zrobiłem licząc się z tym że strace wszystkie dane... ale pod koniec formatu pokazało mi że nie może skończyć jej formatować... proszę o pomoc z tym problemem

Z góry dziękuje
  • REKLAMA
  • #2 3737776
    przemek2f
    Poziom 15  
    Witam mam bardzo podobny problem z karta mmc kingstona 512mb, nie moge jej formatowac ani nic na nia wrzucic ani wyrzucic z niej. Moge za to zczytac z niej wszytko. Rozwiazania szukam juz od tygodnia i nic :/ wiec moze ktos nam pomoze.
  • REKLAMA
  • #3 3738479
    trelek
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Eco_PL jak czytnik sobie nie radzi to chyba jest źle...

jeśli masz aparat cyfrowy na SD / MMC , wsadź kartę tam i ją sformatuj...
    Jakiekolwiek urządzenie na SD/MMC posiadające funkcje formatowania będzie dobre...
    Grunt to sprawdzić czy w ogóle działa...
  • #4 3739617
    Eco_PL
    Poziom 11  
    spróbuje... tylko musze najpierw takowy znaleść, bo w domu mam tylko komórke na MMC. A jak nie będzie działać to pozostanie mi kupić karte, naszczęście nie są takie drogie :P

dam znać jak się sprawa polepszy.
REKLAMA