logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaktualizować oprogramowanie DVD Sunborn SB-753?

sa20 07 Kwi 2007 16:23 1459 3
REKLAMA
  • #1 3763174
    sa20
    Poziom 11  
    Czy ktoś moglby przeslac mi na poczte upgrade dvd Sunborn SB-753? Moj adres to sa20(_at_)op.pl Na skierowniu na stronke z softem nie wyswietla strony mysle ze zostala zlikwidowana.
  • REKLAMA
  • #2 4667481
    steed1
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Przyłączam się do prośby, jednak może ktoś udostępniłby w takim miejscu, żeby więcej prośby się nie pojawiały, bo widzę, że co jakiś czas znajdują się chętni. jeżeli ktoś ma, to proszę wysłać choć na maila steed1(_at_)interia.pl a dalej już udostępnię. Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #3 4673548
    sonec
    Poziom 12  
    To wgrałem, ale praktycznie nic sie nie zmieniło.
    Załączniki:
    • Sunborn DVD to mam zajnstalowane.rar (1.81 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 4689900
    steed1
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    No i faktycznie, zmiany niewidoczne :-) Dziękuję za flash, jednak nic nie pomógł, no cóż trzeba było wydać więcej na dvd. Jeszcze tylko wspomnę dla kolejnych osób, które zaczną się bawić flashem, że chciałem nowsze oprogramowanie, ponieważ w dvd często jest głos niezsynchronizowany z obrazem. Przypuszczam, że jest jakiś problem z VBR. Ten soft nie pomógł i zapewne żaden już się więcej nie ukaże, chyba że ktoś skojarzy ten sprzęt z inną nazwą.
REKLAMA