logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Prosty wzmacniacz w układzie wspólny emiter do projektu szkolnego

seba1989 08 Kwi 2007 13:30 5345 7
REKLAMA
  • #1 3765978
    seba1989
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    witam :) poszukuje jakiegos prostego wzmacniacza w układzie wspólny emiter. Potrzebny jest mi on na prace do szkoły . Pomózcie
  • REKLAMA
  • #2 3766202
    Tomex
    Poziom 20  
    Ocena: 33
    może podasz info do czego ten wzmacniacz (impedancja wyjściowa, zakres częstotliwości, moc, klasa)
  • REKLAMA
  • #3 3766213
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6172
    Przeniosłem z: Schematu/instrukcji…
  • REKLAMA
  • #5 3766532
    seba1989
    Poziom 11  
    wzmacniacz moze byc nawet i słuchawkowy , impedancja idt nie sa podane. Macie jakis schemat ?
  • REKLAMA
  • #7 3767195
    seba1989
    Poziom 11  
    a , sory zapomniałem wczesniej dodac , to ma byc na elementach dysktretnych

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy poszukiwania prostego wzmacniacza w układzie wspólnego emitera do projektu szkolnego, wykonanego na elementach dyskretnych. Wstępne wymagania dotyczą braku określonych parametrów takich jak impedancja wyjściowa, zakres częstotliwości czy moc, a wzmacniacz może być nawet słuchawkowy. Uczestnicy sugerują skorzystanie z dostępnych materiałów teoretycznych oraz gotowych schematów dostępnych na portalach elektronicznych, takich jak elportal.pl oraz elektroda.pl, gdzie można znaleźć przykładowe projekty i instrukcje dotyczące wzmacniaczy w układzie wspólnego emitera. Podkreślono również użyteczność funkcji wyszukiwania na forach tematycznych w celu znalezienia odpowiednich schematów i informacji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA