logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy stare karty Orlen Vitay miały taki sam chip jak karty Cyfra Plus?

vonluk1979 08 Kwi 2007 21:01 5616 3
REKLAMA
  • #1 3767318
    vonluk1979
    Poziom 1  
    witam ma pytanie slyszalem kiedys ze stare karty z orlenu z programu vitay mialy identyczny czip jak karty cyfry plus
    i ze mozna bylo je programowac i gladac sobie cyferke
    prosze o potwierdzenie lub zdementowanie tej informacji
  • REKLAMA
  • #2 3767861
    ksiks
    Poziom 19  
    Ocena: 35
    Jasne ja też to słyszałem niedawno jeśli dobrze pamiętam to 1 kwietnia w tym roku a dokładnie rok wczesniej to dało się programować te z tepsy do telefonów za 25zeta i to za pomocą zwykłego telefonu komórkowego chodziła wtedy w telefonie w cyfrze i jeszcze w polsacie.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3767898
    gregoorr
    Poziom 18  
    Ocena: 34
    ksiks napisał:
    Jasne ja też to słyszałem niedawno jeśli dobrze pamiętam to 1 kwietnia w tym roku a dokładnie rok wczesniej to dało się programować te z tepsy do telefonów za 25zeta i to za pomocą zwykłego telefonu komórkowego chodziła wtedy w telefonie w cyfrze i jeszcze w polsacie.
    Pozdrawiam

Mnie wizja do dzisiaj chodzi na tych kartach.
  • #4 3767952
    ksiks
    Poziom 19  
    Ocena: 35
    Masz racje Gregoor wielkie sorki zapomniałem o wizji. Poza tym to podobno tez to hula w środkach lokomocji z elektronicznymi kasownikami i parkometrach elektronicznych a hakerzy mają już na ukończeniu program do nich który po załadowaniu bedzie umozliwiał pobranie z dowolnego bankomatu 500 PLNów dziennie przez okrągły roczek.
    To są najlepsze karty jakie kiedykolwiek wyprodukowano ddo wszechstronnych zastosowań. Tylko nie opowiadaj tego na szerokim gremium bo wycofają je z rynku i bedzie klapa....
REKLAMA