logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

K750i i IrDA ES620 - programy nie łączą się z telefonem

DJF1 10 Kwi 2007 14:19 1021 3
REKLAMA
  • #1 3772735
    DJF1
    Poziom 22  
    Ocena: 105
    Mam takie pytanie co do tego telefonu,posiadam irde ES620 i mam zainstalowane odpowiednie sterowniki do niej które były dołączone do niej na płycie.Problem w tym że żaden program od sony Ericsona nie chce mi się połączyć z telefonem,i chciałem się dowiedzieć czy to jest wina tej irdy czy może jest jakiś inny program którym da się połączyć z tym telefonem za pomocą tej irdy którą posiadam.Jeśli ktoś z was wie to proszę o pomoc bo mnie się wydaje że ta irda to kicha i raczej nie uzyskam połączenia za pomocą niej z tym modelem,nokia mi się łączy,Samsung też się połączył a ten nie chce.
  • REKLAMA
  • #2 3782324
    sjcalka
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    jesli to jest irda kupowana na allegro za kilka złotych to nie licz na to ze sie polaczy. bo to nie jest nawet ten model który piszesz.
  • REKLAMA
  • #3 3782744
    jacekmarus
    Poziom 17  
    Ocena: 15
    DJF1 sprawdz najpierw IRDA w telefonie, być może problem lezy w samym telefonie. Bo skoro możesz polaczyc sie z innymi telefonami to z tym rowniez powinienes sie polaczyc.
  • #4 3783062
    CaMIkaZEe
    Poziom 20  
    Ocena: 9
    ogolnie jezeli telefon z wlaczona podczerwienia znajdzie sie w zasiegu irdy z kompa od razu zostaje on wykryty i windows nas o tym informuje, jezeli tak nie jest sprawdz w menadzerze urzadzen czy oby irda jest prawidlowo zainstalowana
REKLAMA