logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung ML2010P – opinie użytkowników, działanie chipa, kompatybilność tonerów

lxuser62 10 Kwi 2007 14:40 1431 3
REKLAMA
  • #1 3772815
    lxuser62
    Poziom 11  
    Dokonalem zmiany zapytania, aby uzyskac konkretne wypowiedzi UZYTKOWNIKOW - tej drukarki.-
    Chodzi mi o uzyskanie opini o drukarce Samsung
    ML2010 P- Do tej pory co przejzalem
    posty na ten temat to tam skromnie.- Wiem ze ta drukarka ma chipa, informujacego (ale czy tylko informujacego?)
    zliczjacego (info od producenta) i tu moje zapytanie czy ten chip, nie
    ma czasem dzialania - ubocznego polegajacego na tym ze np: nie da sie zastosowac innch tonerow ,bebnow, walkow itp. niz te polcajace przez producenta i tylko od producenta?? Bo naprzyklad sie samoblokuje , majac taki zapis w pamieci.-
  • REKLAMA
  • #2 3774128
    Janusz.P
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 224
    czytam to i myślę że kolega jest chyba jeszcze wczorajszy - po swiętach- albo na lekcjach polskiego kamieniami w szkołę rzucał. Tak nieskładnego postu dawno nie czytałem.
    Ale do rzeczy wg drukarka całkiem całkiem oczywiście za te pieniądze. Toner łatwo regenerować. Oczywiście należy zasypać czymś pożądnym nie lambdą. Chociaż z tego co zrozumiałem to autor postu szuka raczej perpetum mobile. Niestety nie ma drukarek które drukują bez tuszu czy toneru.
  • REKLAMA
  • #3 3774491
    copyman
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 832
    Takie rzeczy - tylko w ERZE ! Ludzie!!! Nie ma drukarki za 100 zł z tonerem na 100 tys. i bębnem na 1 mln. , które kosztują po 5 zł a koszt wydruku (w kolorze :-) z rozdzielczością min. 2400x2400 DPI) wynosi 0.0000000000000000001 gr za stronę !!!! Dzisiaj miałem w firmie 2 podobne przypadki . Ludzie przychodzą gadają brednie a jak im się kawe na ławę wyłoży żeby się oczka otwarły to robią awanturę i drzwiami trzaskają! Jak się chce Merola to trzeba po pierwsze miećna niego kasę a po drugie mieć na jego utrzymanie!

U was tez się tacy coraz częściej trafiają ???

C. :-(
  • #4 3774801
    lxuser62
    Poziom 11  
    Dziekuje uprzejmie za zwrocenie uwagi na moj temat,
    Panie Januszu. - Kto pyta nie bladzi.-
    Krytyka to dobre narzedzie i powinno sie jej uzywac,
    wlasciwie ale dzieki i za to.- Ja do szkoly chodzilem
    w bardzo trudnych czasach, i byc moze tam cos
    przeoczono w mojej edukacji, obiecuje na starosc sie poprawic.- Ta cala sprawa idzie o tego chipa i jego
    dzialanie - Najbardziej jednak cenie sobie opinie UZYTKOWNIKOW.-
    .-Dziekuje za opinie o tym ze drukarka jest dobra, wezme to pod uwage.-Samo wsypanie proszku moze nie zalatwic sprawy tak mi sie wydawalo, po poprzednich przejsciach-stad temat,jak widze mylilem sie.- Mam nadzieje ze pisze Pan jako uzytkownik, ten ktory to juz robil, i oto mi wlasnie chodzi.-Dzieki bardzo za taka opinie.-
    Gdyby Pan uwazniej czytal pewnie, odpowiedz bylaby , troszke delikatniejsza - inna.-
    "kamieniami nie rzucalem w szkole", w tamtych czasach, szanowalismy i szkole i nauczycieli.!
    Po swietach mam sie dobrze, .-
    Co do perpetum mobile - czeka na wynalazce -niech
    Pan go zrobi -powodzenia.-
    Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.-
REKLAMA