Witam!!
Od jakiegoś czasu mam właśnie telefon Nokia 6070. Pojawił się problem z pamięcią i chyba dzwonkami.Gdy w telefonie załączam stan pamięci po podliczeniu wychodzi mi że ogólnie jest około 2,6 mega pamięci.Podłączając telefon przez irdę Nokia Pc Suite pokazuje mi że jest niby 3,2 mega pamieci więc z ciekawości napisałem do biura obsługi Nokiia w odpowiedzi od producenta Nokii dostałem info.
Telefon mam na gwarancji więc mogę go oddać tylko nie wiem czy nie zmarnuje sobie czasu i dlatego takie pytanie zadałem.
2 Sprawa to sprawa dzwięków. Czy to mp3 czy amr to nie ma teoretycznie żadnej różnicy każdy dźwięk nie jest czysty słychać w nim trzaski, szczególnie jak nadstawi się ucho do głośnika i też nie wiem czy to jest normalne w tym telefonie.
Jak ktoś coś wie to niech mi poradzi z góry wielkie dzięki za każdą odpiowiedź.
Od jakiegoś czasu mam właśnie telefon Nokia 6070. Pojawił się problem z pamięcią i chyba dzwonkami.Gdy w telefonie załączam stan pamięci po podliczeniu wychodzi mi że ogólnie jest około 2,6 mega pamięci.Podłączając telefon przez irdę Nokia Pc Suite pokazuje mi że jest niby 3,2 mega pamieci więc z ciekawości napisałem do biura obsługi Nokiia w odpowiedzi od producenta Nokii dostałem info.
Witamy w Dziale Obsługi Klienta Nokia,
Uprzejmie informujemy, że wewnętrzna pamięć telefonu 6070 wynosi 4,2 MB.
W telefonie tym nie ma opcji zastosowania kart pamięci.
W przypadku wszelkich pytań dotyczących produktów i usług Nokia prosimy o kontakt z Linią Obsługi Klienta Nokia: tel. 022654 76 86 fax. 022 654 45 36
Jeśli jesteś członkiem Club Nokia prosimy o kontakt z Club Nokia Careline: Tel. 022 654 00 43
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta Nokia Telefon mam na gwarancji więc mogę go oddać tylko nie wiem czy nie zmarnuje sobie czasu i dlatego takie pytanie zadałem.
2 Sprawa to sprawa dzwięków. Czy to mp3 czy amr to nie ma teoretycznie żadnej różnicy każdy dźwięk nie jest czysty słychać w nim trzaski, szczególnie jak nadstawi się ucho do głośnika i też nie wiem czy to jest normalne w tym telefonie.
Jak ktoś coś wie to niech mi poradzi z góry wielkie dzięki za każdą odpiowiedź.