Mam Nokię 6070 z softem V04.20 tak przynajmniej pokazuje mój program do komunikacji z komputerem. W moim telefonie jest jakiś problem z pamięcią wiadomości. Jak sprawdzam stan pamięci to zawsze pokazuje, że 'Wiadomości' zajmują 0,0kB, pozostałe rzeczy takie jak 'Galeria', 'Aplikacje' i 'Wolna pamięć' są OK, pokazuje jakieś liczby, zależne od tego co mam zapisane w pamięci. Wiadomości natomiast też już mam dużo, a tam ciągle 0. Zdarzyło mi się już nawet, że jak chciałem przenosić wiadomości między folderami, to wyskoczył komunikat 'Pamięć wiadomości pełna' i musiałem coś usunąć, aby móc przenosić. Nie było jeszcze tak, aby nie zapisał mi wiadomości przychodzących, ale zdarzało się już, że nie zapisywał wiadomości wysyłanych (mam ustawioną tą funkcję). Dopiero jak coś skasowałem to było OK. Próbowałem go resetować (wyłączać i włączać), wyciągałem baterię, przywracałem ustawienia fabryczne, ale to nic nie dało. Podejrzewam, że jest to jakiś błąd softu, ale nie wiem, czy akurat tego modelu z tym softem, czy może tylko mój egzemplarz ma taki feler. Czy ktoś miał może podobny problem? Czy można go samemu rozwiązać? Czy wystarczy wymiana softu w serwisie, czy może to coś grubszego? Telefon mam od miesiąca i objaw ten występuje od początku.