logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dodać kanały na Skymaster DX22 FTA bez kabla? Transpondery i kody

marcin2057 24 Kwi 2007 16:09 1671 3
REKLAMA
  • #1 3817092
    marcin2057
    Poziom 15  
    Ocena: 21
    Witam Kupiłem niedawno tuner satelitarny i mam taki mały problem. Menu jest w jezyku polskim i ma już niektóre programy na liscie lecz nie mozna oglądać viva Program jest na liście lecz obraz jest czarny i brak głosu. Antene mam ustawioną na Hotbirt 13E. Z polskich programów jest tylko 4fanTv, i Tvbiznes i to wszystko. Może jesyt jakiś sposób na wpisanie kodów, transporderów itp. aby odbierało coś wiecej za pomocą pilota bo jest taka możliwość w menu Jeśli jest taka możliwość to proszę o podanie linka z tymi owymi transponderami i kodami aby wiecej coś odbierało na tym tunerze Pozdrawiam !!!!!!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3819300
    marcin2057
    Poziom 15  
    Ocena: 21
    w menu gdzie mogę wpisać transporder jest :
    Wideo Pid
    Audio Pid
    PCR Pid
    Co mam tam wpisywać i czy coś pomoże aby było można oglądać więcej programów a viva nadal nie ma Pomocy !!
  • #4 4707819
    artbi
    Poziom 19  
    Ocena: 45
    witam wystarczy przeszukać transponder i określonej częstotliwości i dodać do listy/ z menu przeszukaj transponder / i nie ma problemu można wszystko dopisać co jest w zasięgu FTA pozdrawiam
REKLAMA