jak w temacie jak ustawie alarm w j210i ,to zadziała tylko wibra bez dzwięku jak wyjmę baterie aby zresetowac telefon , dzwięk w budziku i dzwonkach powraca,nadziwiejsze jest to jak alarm zawibruje bez głosu to dzwonki sms czy obojętnie jakis dzwiek nawet klawiatury dzwięk znika! oczywiscie po wyjeciu bateri i włozeniu dzwięk powraca.Jest to na 10000% wina softu , i mam pytanie jak to naprawic? nie mam boxa , mam tylko kabelek serwisowy którym sciagam simlocki z sony ericssonów ,moze tym kablem wgrac nowy soft? podpowiem iz dzien wczesniej tym kablem sciagnełem z niego simlocka , oczywiscie soft w telefoniku orginalny , master restet kilka razy robiony i po tym jak w temacie nie słychac dzwieków po zadziałaniu alarmu ,po wyjeciu bateri czy resecie dzwięki jak najbardziej powracają co robic??
ps.telefonik sprawuje sie idealnie dzwięki zawsze sa aktywne ,tylko po zadziałaniu alarmu czyli budzika ,dzwięk znika az do resetu telefoniku pomocy..
ps.telefonik sprawuje sie idealnie dzwięki zawsze sa aktywne ,tylko po zadziałaniu alarmu czyli budzika ,dzwięk znika az do resetu telefoniku pomocy..