Ello. Po tym jak siadnął mój T610 poszukuje nowego telefonu. Cena jaką chce na niego przeznaczyć to 200zł jak bedzie trzeba to sie jeszcze 50zł znajdzie ale wolał bym zmieścić sie w 200zł. Mój stary T610 mniał dużo funkcji których wcale nieuzywałem między innymi aparat. Moje obecne wymagania to:
-kolorowy wyświetlacz
-dzwonki mp3
-dość dobra bateria
-po moich przygodach z psującymi sie telami szukam tylko i wyłacznie nóweczki
-możliwość pracy z komputerem tak zebym mógł przez kabelek mp3 wgrać
-mms
-w moim t610 słownik w sms był wolny i chciałbym aby nowy tel działał szybciej.
Niepotrzebne mi karty pamieci aparaty itd. Lubie gdy w kieszeni słychać dobrą muze jak ktoś dzwoni i to jest priorytet (dzwonki mp3). Pamięci niemusi być dużo 3mb starczy jedna mp3 po skrojeniu wejdzie.
Zastanawiałem się nad nokią 2610. Można kupić nóweczke za 200zł ma to czego oczekuje tylko czy moze ktoś wie czy telefon działa szybko jak to jest z tymi dzwonkami mp3 i czy ma dobry słownik?? Czekam na opinie i inne propozycje!!
-kolorowy wyświetlacz
-dzwonki mp3
-dość dobra bateria
-po moich przygodach z psującymi sie telami szukam tylko i wyłacznie nóweczki
-możliwość pracy z komputerem tak zebym mógł przez kabelek mp3 wgrać
-mms
-w moim t610 słownik w sms był wolny i chciałbym aby nowy tel działał szybciej.
Niepotrzebne mi karty pamieci aparaty itd. Lubie gdy w kieszeni słychać dobrą muze jak ktoś dzwoni i to jest priorytet (dzwonki mp3). Pamięci niemusi być dużo 3mb starczy jedna mp3 po skrojeniu wejdzie.
Zastanawiałem się nad nokią 2610. Można kupić nóweczke za 200zł ma to czego oczekuje tylko czy moze ktoś wie czy telefon działa szybko jak to jest z tymi dzwonkami mp3 i czy ma dobry słownik?? Czekam na opinie i inne propozycje!!