logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Piekarnik mastercook future zegar

michh 27 Kwi 2007 20:43 81660 6
REKLAMA
  • #1 3827423
    michh
    Poziom 12  
    Ocena: 22
    Po załączeniu do sieci, miga kontrolka auto i wyświetla się czas 12:00 (kropki migają). Pytanie jak ustawić czas i wyjść z trybu "auto". Proszę o pomoc, nie mogę znaleźć instrukcji do tej kuchni.
  • REKLAMA
  • #2 3836095
    KACZOREK
    Poziom 21  
    Ocena: 198
    nie znam dokładnie tego piekarnika ale programowanie zegara jest rozwiązywane dość różnie. spróbuj naciskać po dwa przyciski naraz lub przyciski trzymać wciśnięte przez kilkanaście sekund
  • REKLAMA
  • #3 3836156
    pekon
    Poziom 17  
    Ocena: 23
    Witam.
    W większości "masterów" trzeba przycisnąc dwa pierwsze przyciski jednocześnie a ostatnim ustawiasz zegar.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 3849215
    michh
    Poziom 12  
    Próbuje ale nic nie wychodzi, kiedyś mi się udało ustawić czas, teraz nie mam szczęścia. Dzięki za podpowiedzi.
  • #6 3918058
    michh
    Poziom 12  
    Dostałem instrukcje, ale okazało się że nic tego ponieważ wcięło kable w obudowę najprawdopodobniej przy składaniu w fabryce. I zrobiło się małe spięcie, popaliło kable na szczęście jest na gwarancji. Dalego nie dało się ustawić zegara. Dziękuje za odzew.
  • REKLAMA
  • #7 16372736
    19JU45RASINSKI
    Poziom 1  
    Ocena: 8
    Aby ustawić zegar :po włączeniu kuchenki na wyświetlaczu migają 0 : 00 należy wcisnąć równocześnie drugi i trzeci przycisk , pokaże się 12:00 wtedy kręcąc pokrętłem w prawo USTAWISZ AKTUALNY CZAS ! Powodzenia.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Po podłączeniu piekarnika Mastercook Future do sieci, na wyświetlaczu miga kontrolka "auto" i pokazuje się czas 12:00 z migającymi kropkami, co oznacza tryb programowania zegara. Aby ustawić czas i wyjść z trybu "auto", w większości modeli Mastercook należy jednocześnie nacisnąć dwa pierwsze przyciski, a następnie ostatnim przyciskiem ustawić godzinę. Inna metoda to wciśnięcie równocześnie drugiego i trzeciego przycisku, po czym na wyświetlaczu pojawi się 12:00 i można ustawić aktualny czas, obracając pokrętło w prawo. W przypadku problemów z ustawieniem zegara zalecane jest sprawdzenie instrukcji obsługi dostępnej na stronie producenta. W jednym przypadku problem z ustawieniem zegara wynikał z uszkodzenia kabli wewnątrz obudowy, co spowodowało zwarcie i wymagało naprawy gwarancyjnej.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA