Witam. Od niedawna mam NEC'a e228 i od samego początku mam problem z usunięciem jednej wiadomości prawdopodobnie sms która zapisała się w pamięci telefonu tak zawzięcie, że kiedy próbuję usunąć ją telefon się zawiesza. Klepsydra staje w miejscu i tak myśli i myśli nie reaguje dosłownie na nic poza wyjęciem baterii. Numer od którego została otrzymana wiadomość to same "0". Kiedy również próbuję odczytać wiadomość wyskakuje komunikat, że jest uszkodzona i zostanie zamknięta. Ogólnie rzecz biorąc nie przeszkadzało by mi to w niczym gdyby nie to, że na pasku obok ikonki baterii widnieje koperta, że mam nieodczytane wiadomości i przez to nie wiem czy dostałem nowe smsy czy też nie. Jeżeli wiedział by ktoś jak to zlikwidować lub usunąć tą wiadomość będę wdzięczny. Od razu też mówię, że całkowity reset pamięci odpada ponieważ nie mam pojęcia jaki jest kod telefonu. Kupiłem go od niestety nie pierwszego użytkownika, on również nie wiedział jaki jest ten kod. Proszę o pomoc. Może da się to zrobić w jakiś inny sposób, niekoniecznie również zmieniając oprogramowanie lub coś w tym stylu.