logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki centralny zamek do Audi B3 do 120 zł z pilotem i funkcją otwierania klapy?

T1omek 03 Maj 2007 21:19 9470 7
REKLAMA
  • #1 3846084
    T1omek
    Poziom 19  
    Ocena: 37
    Witam wszystkich!! Mam jedno pytanie dotyczące centralnego zamka. Otóż chcę w swoim audi b3 założyć centralny zamek bo niestety nie mam fabrycznie. Dużo sie na elektrodzie mówi o alarmach a niestety mało o samych zamkach. Chce sam zamek dla wygody gdyż autoalarmy za mniej niż 150 zł to raczej zabawki. Mam takie pytanie jaki centralny zamek polecacie do 120zł na cztery drzwi w tym dwa mastery sterowany z pilota mile widziane jakieś migniecie kierunkami, orazmozliwosc otwierania jeszcze jednego siłownika klapy. Na allegro jest tego dużo ale w wiekszosci to badziewie. Moze znacie jakies sprawdzone marki, które sami montujecie?? Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich!!!!
    Jezeli zadałem to pytanie w złym dziale to przepraszam nie mogłem znależć odpowiedniego
  • REKLAMA
  • #2 3852811
    T1omek
    Poziom 19  
    czy naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia? Jeszcze podwiesze temat bo może sie innym przyda
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 3853200
    Maro353
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam. Jak chcesz mieć niezłej klasy pilotowy sterownik centralnego zamka, to polecam firmy SEO. Jest w nim strowanie kierunkowskazami i siłownikiem tylnej klapy. jest też wyjście na syrenę.
    Marke siłowników to polecam TESOR lub Terminator, są w dobrej cenie i trwałe.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3853326
    andrzejelektryk
    Poziom 19  
    Ocena: 101
    a ja osobiscie polecam mera błonie
  • REKLAMA
  • #5 3853337
    T1omek
    Poziom 19  
    andrzejelektryk A czy mógłbyś podac jakieś namiary naten centralny zamek który polecasz??
  • Pomocny post
    #6 3853340
    andrzejelektryk
    Poziom 19  
    Ocena: 101
    wysłałem ci na pw
  • Pomocny post
    #7 3853492
    gabin.ap
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam, to zależy jaki zamek chcesz i jakie funkcje posiada , większość ma standart czyli miganie kierunków, wyjście na alarm. Zadzwoń pod ten nr. i skonfiguruj sobie sam taki jak będzie ci pasował a cena jego nie przekroczy 120 zł "605665996. pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
  • Pomocny post
    #8 3853565
    solecki.m
    Poziom 26  
    Ocena: 122
    T1omek napisał:
    ................... Na allegro jest tego dużo ale w wiekszosci to badziewie. ................

Wreszcie jakiś mądry post, ktoś się poznał na tym serwisie aukcyjnym i ma swoje zdanie. Już Cię lubię za to, że nie "nakręcasz" się chłamem z Allegro.
    Jeśli chodzi o siłowniki jak ktoś wcześniej napisał najlepsze są (były) z Mery-Błonie. Jakiś czas temu siedział tam likwidator i losy zakładu nie były pewne. Możliwe, że na gruzach starego zakładu, powstała jakaś spółka. Czy w tej chwili robią je jeszcze, trudno mi powiedzieć, musisz odnaleźć ich stronę, a jest teraz w przebudowie, na ich stronie będzie jakiś telefon lub e-mail. Dowiesz się bezpośrednio u źródła. Wiem, że kiedyś robili zestawy pod konkretne auto, tak więc montaż takiego zestawu, to naprawdę bajka. Drogie były te zestawy, ale warte swojej ceny, niektóre z nich, zamontowane przeze mnie czy innych instalatorów, chodzą do tej pory.
    Jeśli chodzi o produkty chińskie proponowałbym Tesora, z tym że jest to zestaw składający się z siłowników, wiązki i sterownika. Do tego, jeśli chcesz mieć sterowanie z pilota, powinieneś założyć coś takiego wtedy już auto zamyka i otwiera się z pilota.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono temat wyboru centralnego zamka do Audi B3 z budżetem do 120 zł, z pilotem, funkcją migania kierunkowskazami oraz możliwością sterowania siłownikiem tylnej klapy. Zalecane są sterowniki firmy SEO, które oferują wymienione funkcje oraz wyjście na syrenę. Jako siłowniki polecane są marki TESOR oraz Terminator, charakteryzujące się dobrą trwałością i przystępną ceną. Wspomniano również o siłownikach z Mery-Błonie, które były cenione za jakość i dedykowane zestawy pod konkretne modele aut, choć obecna dostępność tych produktów jest niepewna z powodu zmian organizacyjnych w zakładzie. Wskazano, że większość centralnych zamków oferuje standardowe funkcje, takie jak miganie kierunków i wyjście na alarm, a konfigurację można dostosować indywidualnie. Podkreślono unikanie tanich alarmów z Allegro, które są często niskiej jakości.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA