logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z przekierowaniem portow Cerberus adsl litle

kamykczest 19 Maj 2007 23:16 984 5
REKLAMA
  • #1 3902086
    kamykczest
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Witam mam problem z przekierwoanie portow w moim cerberusie. Wiem jak to sie robi. Spisalem jaki port uzywa shareaza i taki ustawilem na cerberusiku oraz ip wewn, ale zawsze gdy sie polacze z sharteaza pisze mi ze jestem za firewalem (firewal z routera wylaczylem ) i jak sprawdzm na stronce czy port jest otwarty to oczywiscie wynik jest negatywny pisze ze port zamkniety;/ Jak go odblokowac:/ Dzieki za informacje. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3902669
    mbo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 845
    Podaj co dokładnie ustawiłeś na routerze - najprościej wklej tutaj zrzut ekranu.
  • REKLAMA
  • #3 3902800
    Slawi
    Poziom 20  
    Ocena: 8
    Rowniez wylacz wszystkie firewalle w Windowsie jesli jeszcze tego nie zrobiles- wlacznie z wbudowanym w Windowsa
  • REKLAMA
  • #4 3902991
    kamykczest
    Poziom 13  
    Problem z przekierowaniem portow Cerberus adsl litle

Firewall na routerze wyłączylem. Windowsowski tez mam wyłączony bo uzywam Outposta. Ale to nie wino outposta bo tam mam odblokowane tez myslalem ze to on moze blokowac ale wylaczylem go na jakis czas wlaczylem shareaze i bylo to samo tak wiec to musi byc cos z routerem ;/ tylko co ??. Dzieki za odpowiedz
  • REKLAMA
  • #5 3903102
    mbo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 845
    Po zapisaniu zmian restartowałeś router ?
    Z tekstu na dole obrazka wynika, że jest on niezbędny aby reguły działały.
  • #6 3903340
    kamykczest
    Poziom 13  
    Tak zrestartowalem. Juz nie mam pojecia dlaczego ciagle ten port jest zamkniety:(
REKLAMA