Witam wszystkich na forum i na wstepie pozdrawiam,Panowie mam taki problem z moją instalacją TV,mieszkam 100Km od nadajnika nr1 i nr2, z nr1 odbieram dobry sygnał TVP1(52kanał),Polsat(50kanał) oraz w złej jakości obrazTVP2(kanał37) z anteny ATX91 z wzmacniaczem AWS2000,z drugiej anteny(zwykła siatkowa za 22zł z wzmacniaczem AWS2000) skierowanej pod katem 45 stopni odbieram z nadajnika nr2 , TVP3(kanał35)oraz TVP2(kanał22) i tu mój problem gdy obie anteny są podłączone razem z anteny siatkowej kompletnie nie moge nic odbierać,gdy jest podłączona tylko jedna TVP3(35)i TVP2(22) odbieraja jak w lusterku,a z ATX91 obraz jest cały czas taki sam nie zależnie czy jest podłączona jedna czy dwie anteny,dodam że obie łącze poprzez zwrotnice sumującą sygnał z 2 anten 21-60,czy pomogło by zastosowanie w moim przypadku zwrotnicy na jedną antene 20-36 a na drugą 37-60 lub z pułapkami,zależy mi aby poprawić odbiór TVP2 czy przedwzmacniacz dodatkowy za 70zł firmy ams by coś pomógł.Dziękuje wszystkim za odpowiedz.