Niestety jest to niemożliwe, bez naruszania prawa nie dowiesz się kto jest niewidoczny.
Ale...
Słyszałem, że Konekt ma opcję ciągłego pingowania numerów, to może pomoże.
ale mi chodzilo ze jesli ktos mnie nie blokuje ani nic Tylko chcialbym zobaczyc kto jest na niewidocznym a nie ma czegos takiego ze jest jakis inny kolor przy nazwisku jak ktos jest niedostepny a niewidoczny??
Kolego djarti15, jeżeli ktos ustawia swój status na ukryty, to najwidoczniej ma powód. Dlaczego kolega chce naruszać prywatnośc tych ludzi? Czy kolega nie sądzi, że byłoby to w najwyższym stopniu nieetyczne?
✨ Nie istnieje legalny program do wykrywania użytkowników ustawionych jako niewidoczni w komunikatorze Gadu-Gadu (GG). Próby identyfikacji takich osób bez ich zgody naruszają prywatność i prawo. W dyskusji wspomniano, że aplikacja Konekt oferuje funkcję ciągłego pingowania numerów, jednak metoda ta jest zawodna ze względu na zmienne adresy IP, stosowanie NAT oraz blokady połączeń P2P. Użytkownicy ukryci nie mają specjalnego oznaczenia w liście kontaktów, a osoby blokujące pojawiają się jako blokujące, co jest jedynym sygnałem ich statusu. Pojawiła się także wzmianka o narzędziu "gg test", jednak brak jest potwierdzenia jego skuteczności. Temat został ostatecznie zamknięty bez wskazania skutecznego rozwiązania. Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.