logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy istnieje program do wykrywania niewidocznych użytkowników na GG?

djarti15 24 Maj 2007 18:28 1077 7
REKLAMA
  • #1 3917405
    djarti15
    Poziom 13  
    Ocena: 10
    czy jest taki program dla komunikatora gg aby widziec te osoby ktore sa na niewidocznym??? jesli tak to prosil bym o nazwe
  • REKLAMA
  • #2 3917493
    BartekWB
    Poziom 27  
    Ocena: 25
    Niestety jest to niemożliwe, bez naruszania prawa nie dowiesz się kto jest niewidoczny.
    Ale...
    Słyszałem, że Konekt ma opcję ciągłego pingowania numerów, to może pomoże.
  • REKLAMA
  • #3 3917530
    djarti15
    Poziom 13  
    pingowania czyli na czym to polega??
  • REKLAMA
  • #4 3917551
    krzychoocpp
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 58
    Witam, pingowanie jest przecież bardzo niepewne. Wystarczy neostrada (zmienne IP), wyłączenie połączeń P2P lub przebywanie za NATem.

Hint: Jeśli ktoś Cię blokuje i jest ukryty, to pojawi się na liście kontaktów jako blokujący.

Pozdrawiam, Krzysztof.
  • REKLAMA
  • #5 3917559
    djarti15
    Poziom 13  
    ale mi chodzilo ze jesli ktos mnie nie blokuje ani nic Tylko chcialbym zobaczyc kto jest na niewidocznym a nie ma czegos takiego ze jest jakis inny kolor przy nazwisku jak ktos jest niedostepny a niewidoczny??
  • #6 3917760
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    Kolego djarti15, jeżeli ktos ustawia swój status na ukryty, to najwidoczniej ma powód. Dlaczego kolega chce naruszać prywatnośc tych ludzi? Czy kolega nie sądzi, że byłoby to w najwyższym stopniu nieetyczne?
  • #7 3917864
    olfork
    Poziom 23  
    Ocena: 39
    osobiscie nigdy nie testowalem, ale podobno jest cos takiego jak gg test. Nie wiem jak to dziala i czy wogole... ale jak cos wymajstrujesz to napisz.

tu masz link:

http://pobieracz.net/plik-309.html
  • #8 3917930
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ Nie istnieje legalny program do wykrywania użytkowników ustawionych jako niewidoczni w komunikatorze Gadu-Gadu (GG). Próby identyfikacji takich osób bez ich zgody naruszają prywatność i prawo. W dyskusji wspomniano, że aplikacja Konekt oferuje funkcję ciągłego pingowania numerów, jednak metoda ta jest zawodna ze względu na zmienne adresy IP, stosowanie NAT oraz blokady połączeń P2P. Użytkownicy ukryci nie mają specjalnego oznaczenia w liście kontaktów, a osoby blokujące pojawiają się jako blokujące, co jest jedynym sygnałem ich statusu. Pojawiła się także wzmianka o narzędziu "gg test", jednak brak jest potwierdzenia jego skuteczności. Temat został ostatecznie zamknięty bez wskazania skutecznego rozwiązania.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA