logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dobry szpieg do GG7.7; czyli kto jest na Niewidocznym?

kbc_seba 23 Lis 2007 07:09 7832 7
REKLAMA
  • #1 4510909
    kbc_seba
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Czy macie jakieś dobre i działające programy szpiegowskie do gg, które pokażą mi, kto aktualnie nie chce, żeby z nim rozmawiać i siedzi na niewidocznym?
    Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4511044
    kbc_seba
    Poziom 13  
    dobra, w googlach sprawdziłem, ale wszystkie programy to takie średnio działające. Szukam jakiegoś konkretu.
  • REKLAMA
  • #5 4511389
    _Damian_
    Poziom 21  
    Ocena: 11
    Po to siedzi na niewidocznym, żeby mu nie przeszkadzać, bo własnie nie ma ochoty na rozmowę. Proste, uszanujcie to. A za szpiegi typu PowerGG itp można dostać bana. Dlaczego? Ponieważ działają na zasadzie pingowania ostatniego znanego adresu IP delikwenta. Sieć GG kwalifikuje to jako spam (np 100 pingów na minute) i blokuje Ci konto. I życzę Wam (wszystkim szpiegującym) tego. ;)
  • #6 4511665
    metalli
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    z tego co wiem temat był poruszany kilkukrotnie. Sprawdź sobie PowerGG myslę że pomoże :-)
  • #7 4511727
    kbc_seba
    Poziom 13  
    Instalowałem Powera, ale klapa... Robi mi problemy potem z macierzystym gg. Poza tym nie wiem czy do wersji 7.7 już zrobili Powera. Wiem, że w gg na bierząco łatają dziury statusowe.
  • REKLAMA
  • #8 4513042
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Stokrotek napisał:
    Czy macie jakieś dobre i działające programy szpiegowskie do gg, które pokażą mi, kto aktualnie nie chce, żeby z nim rozmawiać i siedzi na niewidocznym?

1. Elektroda nie jest Forum dla pracowników Służb Specjalnych posiadających uprawnienia do posługiwania sie technikami operacyjnymi;
    2. Swoje sprawy osobiste proszę załatwiać POZA naszym Forum;
    3. Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania skutecznych programów szpiegowskich do komunikatora Gadu-Gadu w wersji 7.7, które umożliwiłyby wykrycie użytkowników korzystających z trybu "Niewidoczny". Użytkownicy wskazują, że dostępne w sieci narzędzia, takie jak PowerGG, działają na zasadzie pingowania ostatniego znanego adresu IP, co jest wykrywane przez sieć GG jako spam i może skutkować zablokowaniem konta. Ponadto, programy te często nie są kompatybilne z najnowszą wersją GG, a ich używanie jest niezalecane ze względu na naruszanie prywatności i regulaminu. Wskazano również, że tryb "Niewidoczny" służy do uniknięcia kontaktu i należy to uszanować. Temat został ostatecznie zamknięty przez moderatora forum.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA