Kto wie czym powleka sie gumki pilota (oprocz klejenia). Czym jest powleczony orginalnie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammarian-48 napisał:Sposób ten stosuję już od bardzo dawna i stwierdzam, że jest niezawodny.
marian-48 napisał:jestem zielony może ktoś bardziej dokładnie opisać jak to ustaić i sprawdzićSprawdzać piloty można przy pomocy odbiornika radiowego z anteną ferrytową na zakresie AM fale średnie. Przy odrobinie wprawy można określić moc nadajnika i częstotliwość podstawową pilota. Można sprawdzić także skuteczność łączenia poszczególnych klawiszy.Sposób ten stosuję już od bardzo dawna i stwierdzam, że jest niezawodny. :sm28:
zdzich42 napisał:poprostu przybliżasz do radia w okolicy anteny ferytowej. Naciskając klawisze masz odzew w głośniku radia.
marian-48 napisał:o właśnie to dostrojenie to chyba największa sztukazdzich42 napisał:poprostu przybliżasz do radia w okolicy anteny ferytowej. Naciskając klawisze masz odzew w głośniku radia.
Jeszcze może dodam, że należy dostroić odb. radiowy do częstotliwości nadajnika pilota.
iras napisał:Właśnie kupiłem lakir grafitowy tańszy od gumek działa pierwsza klasa.