logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Car radio Pioneer deh-4800MP - jak przerobić zasilanie?

Bosak 31 Maj 2007 10:48 2329 4
REKLAMA
  • #1 3938596
    Bosak
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Mam radio pioneer deh-4800MP i mam pytanie czy da sie zrobić tak ze jak wyjmuje kluczyk to radio gaśnie ale potem mimo wyjetego kluczyka radio nie traci pamieci i daje sie wlączyc?
  • REKLAMA
  • #2 3939074
    chrzaszczyk_g
    Poziom 11  
    Sprawdź czy masz dwa przewody zasilające, jeden żółty a drugi czerwony, żółty to podtrzymanie pamięci w radio zaś czerwony główny zasilający.
  • REKLAMA
  • #3 3939264
    elek77
    Poziom 24  
    Ocena: 40
    A finalnie, aby wszystko działało bez względu na stacyjkę, podłączamy oba plusy radia do stałego plusa w instalacji auta. Napisz jeszce jakie to auto, bo niektóre wyłączają zasilanie na złączce natychmiast lub np. po 1 godzinie. Trzeba wtedy znaleźć zasilanie gdzieś poza złączką do radia.
  • REKLAMA
  • #4 3940463
    Bosak
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    samochod opel. teraz mam tak ze dziala bez kluczyka ale nie chce sie wylaczac jak wyjmuje kluczyk..
  • #5 3940599
    kris-644
    Poziom 21  
    Ocena: 74
    Witaj.
    Nie ma takiej mozliwosc w tym radiu zeby po wyjeciu kluczyka wylaczylo sie radio i jednoczesnie mogl w kazdej chwili je wlaczyc.Albo wylacza sie po wyjeciu kluczyka albo dziala niezaleznie od kluczyka.Chyba ze dodasz dodatkowy wlacznik tzw pstryczek-elektryczek ktorym bedziesz sterowac radiem.Jesli szukasz takiej funkcji jak piszesz szukaj Blaupunkta .
REKLAMA