logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uruchomić Blaupunkt Freiburg RCR 127 bez karty i przyuczyć nową?

LWD11 09 Cze 2007 14:56 2218 5
REKLAMA
  • #1 3968005
    LWD11
    Poziom 31  
    Ocena: 484
    Radio jak wyrzej, procesor ST72T8206B .Karta została zgubiona.
    Moje pytanie: czy można to radio uruchomić bez karty?
    próbowałem wbić mastercode, poprzedzając kombinacją klawiszy 1iFM, ale nie chce się zatwierdzić, (klawisz >>, jest sprawny bo przy zatwierdzeniu błędnego kodu wyświetla CODE ERR), coś mi się wydaje że bez oryginalnej karty, lub bez ingerencji w program STka, będzie kiepsko.
    Druga sprawa jak wygląda przyuczenie nowej karty w tym odbiorniku?jakoś nie mogę wejść w tryb uczenia, proszę o podpowiedzi, tych którzy coś wiedzą.,
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3968054
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1389
    Bez karty nie ruszy ;) karta musi być nieużywana sformatowana

Jak będziesz miał taką to powinno zadziałać ;) ewentualnie można podłączyć na stałe emulator karty np. z ETL
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 3971953
    acygana
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    damiancz napisał:
    Bez karty nie ruszy ;) karta musi być nieużywana sformatowana

Jak będziesz miał taką to powinno zadziałać ;) ewentualnie można podłączyć na stałe emulator karty np. z ETL

mam takie samo radio bez karty- zjadł ją pies. czy radio bez nowej karty można jakoś uruchomić?
  • REKLAMA
  • #5 3972366
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 912
    W zasadzie jeśli ocalałby sam złoty chip to jeszcze uruchomiasz radio metodą partyzancką ale bez karty to amba. Odpowiedź masz powyżej, chyba że czytać nie umiesz.

SławeK
REKLAMA