logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Becker BE 1150 - jak wpisać kod, gdy licznik błędów się nie resetuje?

marekbieszcz 20 Cze 2007 19:21 2575 3
REKLAMA
  • #1 4003753
    marekbieszcz
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Witam.
    Mam problem z wpisaniem kodu.Kod mam odczytany i nie moge go wklepać.Nie pomaga żadna kombinacja klawiszy.Napis CODE cały czas.Nie odblokował sie licznik błędów czy też jest jakaś kombinacja klawiszy.Radyjko zostawiłem na cała noc i licznik błedów sie nie wykasował, więc chyba jednak kombinacje klawiszów tylko jakie.
  • REKLAMA
  • #2 4003995
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Nie ma żadnej, warunek to włączony zapłon i cierpliwe czekanie na włączonym. Radziłbym zastanowienie się bo wygląda na to że kod już był kilka razy zły wpisany, dlatego się zablokowało.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 4004281
    marekbieszcz
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    tak kod był wpisany kilka razy ale zawsze przy każdym radyjku sie odblokowywał licznik błedów po około godzinie a w tym radyjku nie.
    kod odczytałem z eepromu ale nie mogę go zapisac.bo mój programator nie radzi sobie z tymi kosćmi przy zapisie.czekam na dalsze dygreje.
  • #4 4004943
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    W takim razie czekanie 24h na zasilaczu a jak nie pomoże to trzeba będzie coś poprawić w nim i myślę że na tym można zakończyć gdyż gdybyś wcześniej zgrał przez złymi kodami do wiedziałbyś co trzeba zmienić.

SławeK
REKLAMA